ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕμπιστοσύνη μεν, επιτυχίες δε

Εμπιστοσύνη μεν, επιτυχίες δε

Την εμπιστοσύνη του κόσμου της Ομόνοιας ζητούν στις δηλώσεις τους οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής. Το ίδιο κάνει σε τακτά διαστήματα και η επίσημη Ομόνοια. Γίνεται λόγος για μια νέα ομάδα, μια νέα προσπάθεια και καλείται ο κόσμος να την πιστώσει.

Bet on Alfa

Δεν λέμε, να υπάρξει εμπιστοσύνη και υπομονή, που γίνεται για χρόνια τώρα. Από την άλλη όμως, για να υπάρξει εμπιστοσύνη στον απόλυτο βαθμό, θα πρέπει να βοηθήσει και η ομάδα με την εικόνα της αλλά και τα αποτελέσματά της. Να δείξει ότι, όσο περνά ο χρόνος γίνεται καλύτερη, υπάρχει η προοπτική για μια πετυχημένη σεζόν και υλοποίηση του στόχου.

Γι’ αυτό είναι καλό, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές να προσπαθήσουν περισσότερο, να «φωνάξουν» με την παρουσία τους στο γήπεδο ότι έχουν πολλά να δώσουν και το μέλλον θα είναι πολύ καλύτερο. Δεν μπορεί να ζητάς εμπιστοσύνη και πίστωση, όταν διαπιστώνεις πως η ομάδα δεν παρουσιάζει βελτίωση, δεν παίζει την μπάλα που όλοι προσδοκούν.

Αύριο, λοιπόν, αναμένουμε την Ομόνοια να παρουσιαστεί αποφασιστική και να «χτυπήσει» το ματς. Να το πάρει και να φύγει με τους τρεις βαθμούς. Μόνο έτσι κερδίζεται η εμπιστοσύνη. Να δείξει πως, είναι έτοιμη να επανέλθει και να σταθεροποιηθεί σε καλές εμφανίσεις και επιτυχίες. Αυτό που θα μετρήσει περισσότερο αύριο, είναι η ουσία και όχι τόσο η εμφάνιση. Το λέμε αυτό λόγω του τι προηγήθηκε, δυο σερί ήττες, μουρμούρα και πίεση. Σαφώς και θα είναι ό,τι καλύτερο η Ομόνοια να συνδυάσει και τα δύο, επιτυχία με καλή εμφάνιση.

Autoremarketing

Bet on Alfa