ΑρχικήDaily NewsΕμπλέκουν και την ΟΜΟΝΟΙΑ για Τζιόλη

Εμπλέκουν και την ΟΜΟΝΟΙΑ για Τζιόλη

Την ΟΜΟΝΟΙΑ ενέπλεξαν στην συνομιλία τους οι Γιώργος Χελάκης και Δημήτρης Τσορμπατζόγλου όσον αφορά τις κυπριακές ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αλέξανδρο Τζιόλη. Οι δύο δημοσιογράφοι ανέλυαν την περίπτωση του Έλληνα ανασταλτικού μέσου στην μεσημβρινή εκπομπή του SUPERSPORT στην Ελλάδα.

Bet on Alfa

Σύμφωνα πάντα με τον Γιώργο Χελάκη, το Αποέλ δεν ενδιαφέρεται για τον Τζιόλη ενώ Ανόρθωση και ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν κολλήσει κύρια στο οικονομικό. Μάλιστα ο Χελάκης ανάφερε ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ψάχνει για αμυντικό μέσο την δεδομένη στιγμή.

Σύμφωνα πάντως με τους Έλληνες δημοσιογράφους, το κασέ του Τζιόλη ανέρχεται κοντά στο μισό εκατομμύριο ευρώ! Από την άλλη ο ΠΑΟΚ, (με τον οποίο ο ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο), προσπαθεί την δεδομένη στιγμή να περιορίσει την ζημιά και φέρεται διατεθειμένος να πληρώνει μέρος του συμβολαίου του Τζιόλη…

Τώρα, για το τι μέλλει γενέσθαι, θα το μάθουμε πολύ σύντομα. Το σενάριο πάντως να κατηφορίσει ο Τζιόλης στην Κύπρο, για λογαριασμό της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, φαντάζει την δεδομένη στιγμή αρκετά απομακρυσμένο.

Autoremarketing

Bet on Alfa