ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕμφάνιση "ελπίδας" από τα δύο αμυντικά άκρα!

Εμφάνιση “ελπίδας” από τα δύο αμυντικά άκρα!

Μέσα σε αυτό το πολύ συγκινητικό κλίμα αποχαιρετισμού του Νούνο Ασίς, η αγωνιστική εικόνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο φιλικό έρχεται σε δεύτερη ή και τρίτη μοίρα! 

Bet on Alfa

Όμως ακόμη και με αυτό το δείγμα ξεχωρίσαμε κάποια στοιχεία που αξίζουν αναφοράς και αφορούν το μέλλον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αυτή την αγωνιστική περίοδο που διανύουμε.

Το αρχικό σχήμα χθες ήταν ακόμη ένα πείραμα σε όλες τις γραμμές. Είδαμε μία τετράδα στην άμυνα που για πρώτη φορά έπαιξε μαζί. Κονομής, Παντελιάδης ήταν το αμυντικό δίδυμο, αριστερά ο Σοιλέδης και δεξιά ντεμπούτο έκανε ο Κωνσταντινίδης. Η αλήθεια είναι ότι λόγω ακριβώς του σοβαρού προβλήματος στην αμυντική λειτουργία που παρουσιάσαμε στους επίσημους αγώνες επικρατεί μία ανασφάλεια στον κόσμο της ομάδας για το κατά πόσο, έτσι όπως έκλεισε πλέον το ρόστερ, θα βελτιωθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Η προσθήκη Βύντρα, εφόσον είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, θεωρούμε πως εμπειρικά θα βοηθήσει αρκετά, ιδιαίτερα στον τομέα εμπιστοσύνης στην αμυντική λειτουργία. Από την άλλη είδαμε ένα Σοιλέδη σε μεγάλα κέφια ψες και σε καλή φυσική κατάσταση, να κόβει μπάλες αλλά και να τρέχει μπροστά μοιράζοντας μπαλιές. Στην απέναντι, ο Κωνσταντινίδης είχε μία εξίσου καλή εμφάνιση, με πολύ γρήγορα πόδια, καλές τοποθετήσεις, αλλά και όμορφες κινήσεις, ελιγμούς! Το κατά πόσο αυτοί οι δύο θα καθιερωθούν στα αμυντικά άκρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν το γνωρίζουμε, όμως σίγουρα το πρώτο δείγμα ήταν θετικό.

Τέλος δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε ασχολίαστη την παρουσία Μαργκάσα στον άξονα. Όπως και να το κάνουμε του πάει αυτή η θέση. Φιλικό ξε φιλικό, τιμητική ξε τιμητική ο άνθρωπος ήταν ασταμάτητος. “Δάγκωνε” σαν σκύλος, έβγαινε πρώτος στην μπάλα, σωστός ηγέτης. Μπορεί να χαρακτηριστεί ως μία μεταγραφή εκ των έσω, σε μία θέση όπως αυτή του μεσοαμυντικού που έγινε σήριαλ φέτος.

Για να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει η συνέχεια και αν η διακοπή είναι αυτό που θα αλλάξει άρδην την αγωνιστική εικόνα της ομάδας…

Autoremarketing

Bet on Alfa