ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ«Ενοχος» για εσκεμμένη κάρτα ο Σέρχιο Ράμος και κίνδυνος...

«Ενοχος» για εσκεμμένη κάρτα ο Σέρχιο Ράμος και κίνδυνος διπλής τιμωρίας

Σοβαρό κίνδυνο να τιμωρηθεί πλέον με δύο αγώνες στο Champions League, αντιμετωπίζει ο αρχηγός της Ρεάλ, καθώς η UEFA έκρινε πως εκβίασε την κίτρινη στο ματς με τον Αγιαξ. Την Πέμπτη η απόφαση για την ποινή.

Bet on Alfa

Τελικά φαίνεται ότι θα γυρίσει μπούμερανγκ εις βάρος του η απόφασή του Σέρχιο Ράμος να εκβιάσει την κίτρινη κάρτα στην πρώτη αναμέτρηση με τον Αγιαξ για τους «16» του Champions League. Με το σκορ στο 1-2 υπέρ της ομάδας του και λίγο πριν τη λήξη του ματς, ο αρχηγός της Ρεάλ πήρε εσκεμμένα την κάρτα, ώστε να συμπληρώσει την ποινή και να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, δεδομένου ότι οι Μαδριλένοι είχαν σχεδόν δική τους την πρόκριση μετά το διπλό στην Ολλανδία.

Ωστόσο, η UEFA άνοιξε σχετικό φάκελο και με την αιτιολογία της δυσφήμισης του αθλήματος, τον έκρινε ένοχο για αυτή την κίνησή του. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Πέμπτη θα βγάλει και την απόφασή της, με το πιθανότερο να είναι ο Σέρχιο Ράμος να χάσει όχι μόνο τον επαναληπτικό με τον Αγιαξ, αλλά και τον πρώτο προημιτελικό, εφόσον προκριθούν οριστικά οι Μερένγκες.

Πηγή:gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa