ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕνρίκε και Γκρίντιτς προβάρουν τα πράσινα

Ενρίκε και Γκρίντιτς προβάρουν τα πράσινα

Οι ανακοινώσεις, όπως τονίζουν από πλευράς Ομόνοια, θα έλθουν μαζεμένες και πλησιάζουν. Το όνομα του προπονητή θα προηγηθεί όπως επισημαίνεται, παρόλο που για διαδικαστικούς λόγους δεν είναι σε θέση ο Σύλλογος να το ανακοινώσει.

Bet on Alfa

Όσον αφορά ποδοσφαιριστές, οι Χόρχε Ενρίκε και Τζόρνταν Γκρίντιτς είναι συμφωνημένοι και μένει η επισημοποίηση της συνεργασίας μαζί τους. Ο πρώτος είναι Μεξικανός ανασταλτικός μέσος. O 27χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στην Γουαδαλαχάρα και στη λήξασα σεζόν έπαιξε ως δανεικός στην Πουέμπλα, με την οποία μέτρησε δέκα συμμετοχές. Ο ύψους 1.90μ. ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε οκτώ φορές με την Εθνική Μεξικού, ενώ κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

Ο Γκρίντιτς, είναι Άγγλος μόλις 18 χρονών και την τελευταία διετία ανήκε στη Στόουκ, με την οποία μέτρησε 43 συμμετοχές και 25 γκολ με την ομάδα U18 και 9 παρουσίες και 2 γκολ με την U23. Αριθμοί που φανερώνουν ότι ο 18χρονος συμπατριώτης του Ντάρμπισαϊρ έχει το γκολ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Τζόρνταν Γκρίντιτς απασχόλησε αρκετές ομάδες της πατρίδας του, που θέλησαν να τον αποκτήσουν όπως οι Μπέρμιγχαμ, Γουέστ Χαμ, Γότφορντ και Φούλαμ. Ωστόσο τον κέρδισε η Ομόνοια.

Autoremarketing

Bet on Alfa