ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕντυπωσιακή η νέα ομάδα του Κόντε! (vid)

Εντυπωσιακή η νέα ομάδα του Κόντε! (vid)

H νέα Ίντερ του Αντόνιο Κόντε αρέσει! Οι Νερατζούρι έδειξαν πολύ καλά δείγματα, επικράτησαν 4-0 της Λέτσε, με τον Λουκάκου να βρίσκει δίχτυα.

Bet on Alfa

Η Ίντερ του Κόντε αρέσει! Η πρεμιέρα ήταν ιδανική, με τους Νερατζούρι να διαλύουν με 4-0 τη Λέτσε και να στέλνουν… απειλητικά μηνύματα στους ανταγωνιστές. Πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα από τους γηπεδούχους στο καυτό Σαν Σίρο, με τον Λουκάκου να σκοράρει στο ντεμπούτο του και τον Σένσι να εντυπωσιάζει. Βασικός ο Ταχτσίδης, αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο

Πολύ δυνατό ξεκίνημα για την Ίντερ, πήρε αμέσως τον έλεγχο του ματς, πίεσε τη νεοφώτιστη κι έδειξε τις προθέσεις της. Στο 21ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Μπρόζοβιτς με εντυπωσιακό σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα, ο Σένσι πέρασε δυο παίκτες και με άψογο τελείωμα πέτυχε το 2-0. Η Ιντερ συνέχισε να πιέζει και στο 26′ ο Λαουτάρο είδε τη μπάλα να περνά μόλις άουτ. Καλή ευκαιρία και στο 32′ για την Ιντερ, αλλά ο Ασαμόα δεν μπόρεσε να σκοράρει. Εξαιρετική κυκλοφορία και η εικόνα της Ίντερ ξεσήκωσε το Σαν Σίρο, στο οποίο βρέθηκαν περισσότεροι από 60.000 οπαδοί της ομάδας. Στο 60ο λεπτό ο Λουκάκου αποθεώθηκε, όταν πήρε το ριμπάουντ από επέμβαση του Γκάμπριελ και πέτυχε το 3-0. Το γκολ του Λαουτάro δεν μέτρησε σωστά, αλλά στο 84′ η Ιντερ πέτυχε και τέταρτο γκολ με σουτάρα του Καντρέβα!

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ασαμόα, Ρανόκια, Ντ’Αμπρόσιο, Σκρίνιαρ, Καντρέβα, Βετσίνο (66′ Μπαρέλα), Μπρόζοβιτς, Σένσι (73′ Γκαλιαρντίνι), Λουκάκου, Λαουτάρο (78′ Πολιτάνο)

Autoremarketing

Bet on Alfa