ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕπίλογος στο φετινό δράμα με ήττα

Επίλογος στο φετινό δράμα με ήττα

Με ήττα από την ΑΕΛ 3-2 έκλεισε η χειρότερη σεζόν στην ιστορία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ! Η ομάδα μας μετά από 14 χρόνια μένει εκτός Ευρώπης και έτσι οι αγωνιστικές τις υποχρεώσεις για την νέα περίοδο αρχίζουν το Σαββατοκυρίακο 19-20 Αυγούστου!

Bet on Alfa

Στα επιμέρους του σημερινού αγώνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ στο μεγαλύτερο μέρος ήταν καλύτερη! Ανταπεξήλθαν θερικά οι πολλοί νεαροί που επέλεξε το τεχνικό μας τιμ να ρίξει στη μάχη σήμερα!

Πιο καλά έδειξε να πατά στον αγωνιστικό χώρο η Ομόνοια στα πρώτα λεπτά, με τον Φιλιώτη να χάνει την πρώτη ευκαιρία στο 4ο λεπτό, όταν έκανε το σουτ από πλάγια θέση δεξιά, αλλά ο Γεωργίου απέκρουσε.

Εκεί που η Ομόνοια έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα, ο Ηλία στο 36΄έφυγε από τα αριστερά, πέρασε στην περιοχή και μετά από όμορφη ενέργεια, έδωσε στον Σασί που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ!

Στο 51΄ο Φλορέσκου έκανε το σουτ, η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Άρνασον την έστειλε στα δίκτυα κάνοντας το 1-1.

Η επιθετικότητα της Ομόνοιας συνεχίστηκε και μέσα σε ένα δίλεπτο έφτιαξε τρεις καλές φάσεις γι δεύτερο γκολ.

Στο 81′, μετά από ανέβασμα του Χάρη Κυριάκου από δεξιά και παράλληλο γύρισμα, ο Γερολαίμου κινήθηκε σαν κρυφό φορ στην αντίπαλη περιοχή και έκανε ένα εξαιρετικό πλασέ για το 2-1.

Στο 85′ ο Σοάρες έκανε το 3-1.

Το μόνο που κατάφερε η Ομόνοια, ήταν να μειώσει σε 3-2 με κεφαλιά του Κατσαντώνη μετά από κόρνερ του Φυλακτού.

 

 

 

 

Autoremarketing

Bet on Alfa