ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕπίσημο: Ξανά στην Τσέλσι ο Τσεχ!

Επίσημο: Ξανά στην Τσέλσι ο Τσεχ!

Ο Πετρ Τσεχ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση κι αμέσως πιάνει και πάλι δουλειά επιστρέφοντας στην Τσέλσι! Αυτή τη φορά, από το πόστο του συμβούλου στο τεχνικό κομμάτι και τις επιδόσεις της ομάδας!

Bet on Alfa

Ο παλαίμαχος, πλέον, τερματοφύλακας που πανηγύρισε τεράστιες επιτυχίες με τη μπλε φανέλα, ολοκλήρωσε την 20ετή καριέρα του ως πορτιέρε της Άρσεναλ παίζοντας στον τελικό του Europa League απέναντι στους «μπλε», όμως, είναι ξανά μέλος της Τσέλσι.

Επέστρεψε και ανακοινώθηκε για το πόστο του συμβούλου στο τεχνικό κομμάτι της εικόνας και των επιδόσεων της ομάδας, έχοντας την ευθύνη να παρέχει βοήθεια με την εμπειρία του σε οτιδήποτε αφορά το αγωνιστικό σκέλος, ενώ, θα έχει και άμεση σχέση με τα τμήματα υποδομής ώστε να βοηθήσει στην όσο το δυνατόν καλύτερη και πιο άμεση συνεργασία της πρώτης ομάδας με τα μικρότερα κλιμάκια.

Θα βρίσκεται πλέον το Cobham, το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι και θα δουλεύει μαζί με την γενική διευθύντρια και «δεξί χέρι» του Ρομάν Αμπράμοβιτς, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα.

Στις αρμοδιότητές του θα είναι και η παρουσία του σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, εντός κι εκτός έδρας και ουσιαστικά θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να ζητήσει την άποψή του ο προπονητής της Τσέλσι, ειδικά αν αυτός είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ!

«Είναι τεράστια τιμή να μου δώσει την ευκαιρία η Τσέλσι να εργαστώ στο κλαμπ ξανά και να εξασφαλίσουμε πως θα έρθουν επιτυχίες για τον σύλλογο, όπως συμβαίνει τα τελευταία 15 χρόνια» είπε ο Πετρ Τσεχ.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa