ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΕπίσκεψη αντιπροσωπείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Hope For Children

Επίσκεψη αντιπροσωπείας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο Hope For Children

Τις παιδικές στέγες ‘‘Σπίτια της Ελπίδας’’ του Διεθνούς, Ανθρωπιστικού και Ανεξάρτητου Οργανισμού “Hope For Children’’ CRC Policy Center επισκέφθηκε σήμερα η OMONOIA, ώστε να παραδώσει εισφορά, αλλά και να προσφέρει δώρα στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Bet on Alfa

Την αντιπροσωπεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που αποτελείτο από προσωπικό και ποδοσφαιριστές, υποδέχτηκε η Αναπληρώτρια Διευθύντρια του Ανθρωπιστικού Τομέα του Οργανισμού, Άντρια Αγκαστινιώτου. Έγινε ξενάγηση και ενημέρωση για τα προγράμματα που υλοποιεί ο Οργανισμός, τις υπηρεσίες ψυχο-κοινωνικής στήριξης, την 24ωρη Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά (116 000) και την Ευρωπαϊκή Γραμμή στήριξης παιδιών και εφήβων (116 111). Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση του έργου που επιτελεί το “Σπίτι του Παιδιού’’, για περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης, όπου την λειτουργία και το συντονισμό του έχει αναλάβει το “Hope For Children’’ CRC Policy Center.

Επιπλέον, επεξηγήθηκε στην αντιπροσωπεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ η λειτουργία των δύο ιδιωτικών παιδικών στεγών για ασυνόδευτα παιδιά που βρίσκονται υπό τη νόμιμη κηδεμονία της Διευθύντριας των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας. Οι παιδικές στέγες ‘’Σπίτια της Ελπίδας’’ προσφέρουν υπηρεσίες αποκατάστασης, ένταξης και βιώσιμης λύσης από εξειδικευμένο προσωπικό και συγχρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης (90%), της Μονάδας Ευρωπαϊκών Ταμείων και τη Κυπριακή Δημοκρατία (10%).

Ο Διεθνής, Ανθρωπιστικός και Ανεξάρτητος Οργανισμός “Hope For Children’’ CRC Policy Center ευχαρίστησε θερμά την ΟΜΟΝΟΙΑ για την έμπρακτη υποστήριξή της. Από την πλευρά της η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχάρει το “Hope For Children” για το έργο που επιτελεί και για το γεγονός ότι δίνει στα παιδιά ελπίδα, προσφέροντάς τους τις προοπτικές και τις προϋποθέσεις για να ζήσουν ένα καλύτερο αύριο.

Autoremarketing

Bet on Alfa