ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΕπιβεβαίωσε ετοιμότητα ενόψει play-off παρά την ήττα η...

Επιβεβαίωσε ετοιμότητα ενόψει play-off παρά την ήττα η ομάδα φούτσαλ

Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι, η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ γνώρισε την ήττα με σκορ 4-5 από την Ανόρθωση, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο στάδιο “Ελευθερία”, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου και της έναρξης των play-off, η ομάδα μας επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται σε αγωνιστική ετοιμότητα. Οι “πράσινοι” πάλεψαν μέχρι τέλους το παιχνίδι, είχαν δοκάρι για να ισοφαρίσουν στα τελευταία λεπτά και έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα ενόψει συνέχειας.

Υπενθυμίζουμε πως στην φάση των play-off θα προκρίνεται η ομάδα που στην σειρά αγώνων θα φτάνει στις δύο νίκες σε βάρος του αντιπάλου της. Στην επόμενη φάση θα παίξουν οι ομάδες από τις θέσεις ένα μέχρι οκτώ, με την ακόλουθη σειρά 1-8, 2-7, 3-6 και 4-5.

Όσο αφορά το παιχνίδι με την Ανόρθωση, η ομάδα μας προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Ιωάννου, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν προσωρινά, ο Μανώλη έδωσε εκ νέου προβάδισμα, ωστόσο ένα λεπτό αργότερα έγινε το 2-2. Ο Ανδρέου στην επόμενη φάση έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους “πράσινους”, όμως η Ανόρθωση μέσα σε δύο λεπτά πέτυχε τρία γκολ και ανέβασε το σκορ στο 3-5. Η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ μείωσε με τον Μανώλη έξι λεπτά πριν το τέλος και με τον ίδιο παίκτη είχε δοκάρι λίγο αργότερα.

Την ερχόμενη Πέμπτη, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής, η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί από την ΑΜΕΚ Καψάλου.

Autoremarketing

Bet on Alfa