ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕπιβεβαίωση ότι ενδιαφέρει η Κυπριακή αγορά

Επιβεβαίωση ότι ενδιαφέρει η Κυπριακή αγορά

Αρχικά ήταν ο Λάρκου που με την παρουσία του σε άλλα ματς, κυρίως στη Λάρνακα, έστελνε το μήνυμα ότι ενδιαφέρει την Ομόνοια η κυπριακή αγορά. Χθες, αρχικά ο Ράουφμαν βρέθηκε στο ματς του Ερμή με την Αλκή και ακολούθως ο Αναστασίου με τον Σκέντζο στο παιχνίδι της Πάφου με τη Δόξα. Ήταν η επιβεβαίωση ότι, δεν τους αφήνει αδιάφορους η κυπριακή αγορά και θα ρίξουν δίκτυα για την απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών.

Bet on Alfa

Την ίδια ώρα, κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους για τους ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν, για ευνόητους λόγους. Μπορεί ως φημολογία να ακούγονται κάποια ονόματα, όμως τίποτα επίσημο. Και απόλυτα ορθό, αφού το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη, οι υποψήφιου μετεγγραφικοί στόχοι έχουν υποχρεώσεις με την ομάδα τους, ενώ ενδεχομένως να έχουν και συμβόλαιο.

Σύντομα θα προκύψουν εξελίξεις, αφού το πρωτάθλημα πλησιάζει στο τέλος του. Στην Ομόνοια έχουν… σκανάρει υποψήφιους στόχους και την κατάλληλη στιγμή θα «χτυπήσουν». Γίνεται αθόρυβη δουλειά, τίποτα δεν αφήνουν στην τύχη και ευχόμαστε ότι, επιτέλους κάτι καλό θα προκύψει τη νέα σεζόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa