ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΦΟΥΤΣΑΛΕπιστροφή στις επιτυχίες με μεγάλη νίκη

Επιστροφή στις επιτυχίες με μεγάλη νίκη

Σαν «οδοστρωτήρας» πέρασε από τα Λατσιά η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ, η οποία νίκησε με 2-9 τον Εθνικό Λατσιών, σε αγώνα που έγινε απόψε στο «Σωτήρης Μέσσιος», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Πολυβίου, ξεκίνησε τον αγώνα με τους Σκαμπύλη, Σέζαρ, Πρέα, Μανώλη και Ανδρέου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ μπήκε από την αρχή δυνατά και ευτύχισε να σκοράρει δυο γκολ στο δεύτερο λεπτό, με τους Πρέα και Μανώλη. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 9’ για να έρθουν ξανά, πρώτα ο Πρέα στο 14’ και μετά ο Μανώλη στο 16’ να ανεβάσουν το δείκτη του σκορ στο 1-4. Ο Στυλιανού στο 18’ έκανε το 1-5 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και το 2ο ημίχρονο με την ομάδα μας να έχει την απόλυτη υπεροχή. Ο Μανώλη έκανε χατ-τρικ στο 21’ και το σκορ 1-6. Στο 32’ ήταν η σειρά του Ανδρέου να σκοράρει κάνοντας το 1-7. Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος στο 36’ ο Εθνικός μείωσε σε 2-7 και στην αμέσως επόμενη φάση πάλι ο Μανώλη οποίος ήταν σε μεγάλη μέρα έφτασε τα 4 προσωπικά γκολ κάνοντας το 2-8. Στο 37’ ο νεαρός τερματοφύλακας της ομάδας μας, Κυριακός Στυλιανού απέκρουσε πέναλτυ. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε στο 40’ ο Πρέα κάνοντας χατ-τρικ και παράλληλα το τελικό 2-9.

Έτσι μετά την αποψινή νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ ανέβηκε στους 10 βαθμούς, έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε 4 αγώνες.

Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας απέναντι στην ΑΜΕΚ Καψάλου την ερχόμενη Πέμπτη, εντός έδρας.

Autoremarketing

Bet on Alfa