ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΕπιστροφή στις νίκες ο στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17

Επιστροφή στις νίκες ο στόχος για την ΟΜΟΝΟΙΑ U17

Να επιστρέψει άμεσα στις νίκες θα επιδιώξει αυτό το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U17, καθώς στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της β’ φάση θα φιλοξενήσει την Πάφος FC.

Bet on Alfa

Η ομάδα του Χάρη Καλλικά προέρχεται από ατυχές αποτέλεσμα στη Λεμεσό κόντρα στην ΑΕΛ και θέλει το τρίποντο απέναντι στη παφιακή ομάδα για να παραμείνει σε επαφή με την κορυφή.

Μετά και το πέρας της 3ης αγωνιστικής οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 4η θέση με έξι βαθμούς, στο -3 από την πρώτη θέση.

Δηλώσεις ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο ακραίος αμυντικός της ομάδας, Αντώνης Κυριάκου: «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να παίξουμε ομαδικά και να παρουσιάσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Αν τα κάνουμε αυτά τοτε μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη. Παρόλο που δεχθήκαμε την ήττα από την ΑΕΛ στο τελευταίο λεπτό, δεν επηρεαστήκαμε. Κάθε εμπόδιο θα το ξεπεράσουμε και θα κάνουμε μια καινούργια αρχή. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα. Στόχος μας είναι η βελτίωση όμως θέλουμε και το πρωτάθλημα».

Για τη φετινή του παρουσία στην ΟΜΟΝΟΙΑ και την Εθνική ομάδα, πρόσθεσε: «Είμαι ευχαριστημένος με την παρουσία μου και θέλω να βελτιωθώ ακόμα περισσότερο. Είναι πολύ ωραίο το να αγωνίζεσαι με το Εθνόσημο και να ανταγωνίζεσαι με ξένες χώρες και ποδοσφαιριστές. Στόχος μου είναι στο μέλλον να παίξω ποδόσφαιρο στην πρώτη ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ότι ήθελε προκύψει».

Ο εντός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U17 απέναντι στην Πάφο FC θα γίνει αυτό το Σάββατο στις 12:00 στο «Ηλίας Πούλλος».

Autoremarketing

Bet on Alfa