ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΕπιτυχημένο το 1ο Τουρνουά Φιλανθρωπίας

Επιτυχημένο το 1ο Τουρνουά Φιλανθρωπίας

Με επιτυχία στέφθηκε το 1ο Τουρνουά Φιλανθρωπίας που διοργάνωσε η Ακαδημία της ομάδας μας, με μέγα χορηγό τα McDonald’s! Όλα τα έσοδα θα δοθούν στο Ronald McDonaldHouse Charities® Κύπρου.

Bet on Alfa

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Κοινοτικό Γήπεδο Πύλας και στα γήπεδα LFC στα Λειβάδια. Στην διοργάνωση έλαβαν μέρος 28 ομάδες και ιδιωτικές ακαδημίες, με συνολικά 58 κλιμάκια.

Οι νικήτριες ομάδες ανά ηλικιακή κατηγορία:

2006: Οθέλλος Αθηαίνου
2007: Superior Squad Λιβάνου
2008: ΟΜΟΝΟΙΑ
2009: ΑΕΚ Λάρνακας
2010: Ακαδημία Μούσιτς
2011: OMONOIA και Top Eleven
2012: Dragao

Αξίζουν συγχαρητήρια στις ομάδες για τη συμμετοχή, στους εθελοντές που βοήθησαν στην οργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά, όπως και στην G.B. Power Life Savers LTD Cyprusγια τη δωρεάν κάλυψη πρώτων βοηθειών των αγώνων. Με την παρουσία τους εξυπηρέτησαν τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του τουρνουά.

Ο Υπεύθυνος Μεθοδολογίας της Ακαδημίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Χάρης Νικολάου, δήλωσε: «Το τουρνουά στέφθηκε με επιτυχία. Ευχαριστούμε θερμά τα McDonald’s και ιδιαίτερα τον κ. Ρένο Αντρέου. Σύντομα θα έχουμε συνάντηση με την ΚΟΠ στην οποία θα παρουσιάσουμε το πλάνο μας, ώστε το τουρνουά να καταστεί θεσμός».

Το τουρνουά είχε τεθεί υπό την αιγίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Λίγα λόγια για το Ronald McDonald House Charities® Κύπρου

To Ronald McDonald House Charities® Κύπρου ή αλλιώς RMHC είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός, ανεξάρτητος και μη κερδοσκοπικός oπου ο στόχος του είναι η υγεία και ευημερία των παιδιών. Το πρώτο του έργο ήταν η δημιουργία της παιδοκαρδιολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στη Λευκωσία! Και τώρα υπό εξέλιξη η δημιουργία του πρώτου RMHC House κοντά στο Μακάριο Νοσοκομείο! Το RMHC House θα είναι ένα σπίτι που θα φιλοξενεί τις οικογένειες των παιδιών που νοσηλεύονται στα νοσηλευτικά ιδρύματα της πρωτεύουσας προκειμένου οι οικογένειες των συνανθρώπων μας να μένουν ενωμένες στις δύσκολες στιγμές.

Autoremarketing

Bet on Alfa