ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑΕπτά χρόνια ζωής και δράσης για τον «ΟΜΙΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ...

Επτά χρόνια ζωής και δράσης για τον «ΟΜΙΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ»

Επτά χρόνια ζωής συμπλήρωσε ο Όμιλος Γυναικών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Μια ιδέα που γεννήθηκε στην κερκίδα και ακολούθως πήρε σάρκα και οστά. Γυναίκες φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ωθούμενες κυρίως από έντονη θέληση και πείσμα για να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα, ίδρυσαν τον «ΟΜΙΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ». Με γνώμονα, πάντοτε, το καλώς νοούμενο συμφέρον του Σωματείου και των αθλητικών του τμημάτων.

Bet on Alfa

Στις 30 Σεπτεμβρίου 2011, ήταν η ιστορική ημερομηνία της πρώτης συνάντησης των γυναικών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπου αποφασίστηκε η ίδρυση του Ομίλου. Ακολούθησε η Καταστατική Συνέλευση, στις 9 Μαρτίου 2012, κατά την οποία συζητήθηκε και καταρτίστηκε το Καταστατικό του Ομίλου, στην παρουσία δικηγόρων του Σωματείου. Έπειτα, ήταν η 1η Εκλογική Γενική Συνέλευση η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 27 Μαΐου 2012, όπου εκλέγηκε το πρώτο 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου.

Ο Όμιλος υιοθέτησε τους σκοπούς ίδρυσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η διαπαιδαγώγηση των φιλάθλων στα ιδανικά της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της προόδου, της ειρήνης, της ισότητας, της αλληλοκατανόησης, του ευ Αγωνίζεσθαι, της αθλητοπρέπειας και άλλων κοινωφελών σκοπών, καταγράφονται στους βασικούς σκοπούς του Ομίλου.

Σε αυτά τα επτά χρόνια παρουσίας, ο Όμιλος Γυναικών είχε έντονη δράση. Ξεχωρίζει η πρωτοβουλία που ανέπτυξε για ίδρυση, σε συνεργασία με το Σωματείο, Γυναικείας Ποδοσφαιρικής Ομάδας. Επιπλέον, μεγάλη βαρύτητα δίνεται και στο κοινωνικό έργο του Ομίλου, είτε με εισφορές σε ιδρύματα, είτε με τη συμμετοχή σε ενέργειες φιλανθρωπικού χαρακτήρα. Επίσης, σημείο αναφοράς αποτέλεσε η ενεργή συμμετοχή του στις Παγκύπριες εκστρατείες για οικονομική σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ιδιαίτερα σημαντική, από κάθε άποψη, κρίνεται η αδελφοποίηση με τον αντίστοιχο σύνδεσμο της ΑΕΛ Λάρισας. Τη δική τους, ξεχωριστή σημασία, έχουν και οι σχέσεις που αναπτύσσει ο Όμιλος με αθλητές και γυναίκες αθλητών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι πόρτες του Ομίλου Γυναικών είναι ανοικτές για κάθε φίλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ανεξαρτήτως ηλικίας, που επιθυμεί να γίνει μέλος αυτής της όμορφης προσπάθειας. Η ετήσια συνδρομή στον Όμιλο έχει καθοριστεί στα 20 ευρώ, ενώ για κοπέλες κάτω των 18 ετών, η εγγραφή είναι δωρεάν.

Πληροφορίες / Εγγραφές: 99018520

Autoremarketing

Bet on Alfa