ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝΕρωτήματα από την ΘΥΡΑ 9 για τον επενδυτή (Ανακοίνωση)

Ερωτήματα από την ΘΥΡΑ 9 για τον επενδυτή (Ανακοίνωση)

Η ΘΥΡΑ 9 εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία βάζει κάτω ερωτήματα για τα όσα εκτυλίσσονται με τον επενδυτή.

Bet on Alfa

Αναλυτικά

Παρακοουθούμε αποσβολωμένοι τα όσα εκτυλίσσονται τις τελευταίες μέρες και ώρες στο αγαπημένο μας σωματείο. Και ενώ το φυσιολογικό θα ήταν να υπήρχε κάποια επίσημη ενημέρωση για το θέμα της έλευσης επενδυτή, εντούτοις πληροφορούμαστε πως η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου δεν είναι ενήμερη για το επίμαχο θέμα.

Όπως επίσης το ότι δεν συμμετείχε σε οποιεσδήποτε επαφές, ούτε εξουσιοδότησε οποιονδήποτε για διαπραγματεύσεις με πιθανούς επενδυτές. Ως εκ τούτου, και επειδή τα κάθε λογής παπαγαλάκια έπιασαν ήδη δουλειά και αναφέρονται σε «κατ’ αρχήν συμφωνίες», αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε:

1. Ποιός/οι πραγματοποιούν επαφές με τον επενδυτή και με την εξουσιοδότηση ποιανού;

2. Πώς είναι δυνατόν να κρατούνται στο «σκοτάδι» τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για ένα τόσο κομβικό θέμα;

3. Πότε και ποιος αποφάσισε τη δημιουργία ποδοσφαιρικής εταιρείας, ώστε να ξεκινήσουν επαφές και διεργασίες με πιθανούς επενδυτές; Ποιο διοικητικό Συμβούλιο και ποια Συνέλευση έδωσαν τέτοια εξουσιοδότηση;

4. Με ποιανού την εξουσιοδότηση απεστάλησαν απόρρητα οικονομικά- στοιχεία του σωματείου, σε μη-μέλος ενδιαφερόμενο επενδυτή;

5. Γιατί τόση επιμονή για συμφωνία με τον συγκεκριμένο επενδυτή; Εάν, λέμε, υπήρχε απόφαση/κατεύθυνση για εταιρεία, δεν θα έπρεπε να γίνουν και με άλλους ενδιαφερόμενους; Ποιος μπορεί να εγγυηθεί με βεβαιότητα ότι δεν μπορούν να εξευρεθούν καλύτεροι όροι και προϋποθέσεις;

6. Μας ενδιαφέρει ποιος είναι αυτός ο κύριος και ποιο είναι το ποιόν του ή απλά μας καλύπτει η ταμπέλα του «επενδυτή»; Επειδή είδαμε και άλλους επενδυτές σε άλλες ομάδες, πως μπήκαν, πως έφυγαν και τι άφησαν πίσω τους.

Όσοι πίσω από κλειστές πόρτες προσπαθούν να μεθοδεύσουν μια κατάσταση και να φέρουν προ τετελεσμένων μια Συνέλευση, καλά κάνουν να το ξανασκεφτούν, διότι δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια και να παρακολουθούμε αυτό το άθλιο θέατρο του παραλόγου.

Εάν κάποιοι θεωρούν φρόνιμο τη χρονιά εορτασμών 70 χρόνων ζωής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να αγνοήσουν τον λαό και να συμπεριφερθούν με παρακρατικές λογικές, το λιγότερο που έχουμε να τους πούμε είναι ότι θα πρεπε να ντρέπονται και ότι η ιστορία θα τους κρίνει πολύ αυστηρά.

Για χρόνια έφταιγαν οι «αλήτες» που δεν γίνονταν μέλη, διότι τάχατες η συμπεριφορά τους δεν ήταν στα πλαίσια του Καταστατικού. Σήμερα βλέπουμε κάποιους να είναι έτοιμοι, όχι μόνο να τσαλαπατήσουν το Καταστατικό, την ιδιότητα μέλους του Συλλόγου και τη Γενική Συνέλευση, αλλά και την ιδιότητα μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Ως Θύρα 9, παραμένουμε προσηλωμένοι στην ΕΝΟΤΗΤΑ και τη δημιουργία ενός κοινά αποδεκτού συνδυασμού, ο οποίος θα αποτελείται από ανθρώπους άξιους, επαγγελματίες και ικανούς. Είμαστε ανοικτοί να συζητήσουμε την οποιαδήποτε πρόταση για το καλό και το μέλλον αυτού του σωματείου. Θα το κάνουμε όμως με τον σωστό τρόπο. Υπάρχει Συνέλευση, υπάρχουν μέλη, υπάρχουν οργανωμένα σύνολα, υπάρχουν Εκλογές. Τις οποιεσδήποτε επαφές ή συμφωνίες με ενδιαφερόμενους επενδυτές, μόνο το νέο Διοικητικό Συμβούλιο μπορεί να τις κάνει. Διαδικασίες εξπρες δεν πρόκειται να ανεχθούμε.

Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε στον περήφανο πράσινο λαό, είναι παρά την απογοήτευση και την απόγνωση μετά από τόσα πέτρινα χρόνια, να δεί τα πράγματα ψύχραιμα και με καθαρό μυαλό. Η τυφλή συμπόρευση με τον οποιονδήποτε επενδυτή, μόνο καταστροφικές συνέπειες θα έχει!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

Υ.Γ 1 : Αν δεν υπάρχει ικανή ηγεσία, με εμβέλεια, εκτόπισμα και ενωτικό πνεύμα τα λεφτά δεν θα παίξουν σημαντικό ρόλο. Στον χώρο του ποδοσφαίρου εξαφανίζονται από τη μια στιγμή στην άλλη όταν υπάρχουν ανεύθυνοι ή επιπόλαιοι χειρισμοί.

Autoremarketing

Bet on Alfa