ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕ, ε, έρχονται οι επόμενοι!

Ε, ε, έρχονται οι επόμενοι!

Θέμα ημερών εάν όχι ωρών είναι για να ολοκληρωθούν κι άλλες μετεγγραφικές κινήσεις από την Ομόνοια. Από τη στιγμή που μόλις τέσσερις μετεγγραφές είναι τελειωμένες, άλλες ανακοινώθηκαν κι άλλες είναι ολοκληρωμένες, είναι ξεκάθαρο πως μέσα στην προσεχή βδομάδα θα έχουν αρκετές κινήσεις για να ολοκληρωθεί σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Τουλάχιστον άλλες 5-6 μετεγγραφές θα πρέπει να ολοκληρωθούν άμεσα.

Bet on Alfa

Συνεχίζουν να «παίζουν» τα ονόματα των Φελτχούιζεν (τερματοφύλακας), Σανκαρέ (στόπερ), Μπολάτι (ανασταλτικός μέσος), αλλά και κάποιων άλλων που τα ονόματά τους δεν είναι το φως της δημοσιότητας. Είναι περιπτώσεις δύσκολες άλλες πιο εφικτές. Σύντομα, λοιπόν, αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις με την απόσπαση της υπογραφής των παικτών και την ανακοίνωσή τους. Αυτό που θα μετρήσεις στο τέλος της ημέρας είναι, να προστεθούν στο ρόστερ παίκτες ποιότητας, που θα κάνουν όντως την διαφορά και θα ανεβάσουν το επίπεδο της ομάδας.

Υπάρχει εμπιστοσύνη στον Πάμπο Χριστοδούλου αφού το παρελθόν του δίδαξε πως, είναι σε θέση να εντοπίσει και να αποκτήσει ποδοσφαιριστές ικανούς, που θα τα δίνουν όλα για την ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa