ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΖημιές στο σωματείο από οπαδούς του Αποέλ. Φέρει ευθύνη...

Ζημιές στο σωματείο από οπαδούς του Αποέλ. Φέρει ευθύνη και η αστυνομία!

Υλικές ζημιές προκάλεσαν οπαδοί του ΑΠΟΕΛ στο Οίκημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων, που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο. 

Bet on Alfa

Αντί να πανηγυρίσουν άλλη μία “πανάξια” νίκη της ομάδας τους, κατευθύνθηκαν στο οίκημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προβαίνοντας σε τραμπουκισμούς και βανδαλισμούς.

Παρόντες ήταν δύο αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν στον χώρο με οδηγίες της Αστυνομίας για να περιφρουρούν το Οίκημα. Δυστυχώς, δεν αντέδρασαν και ούτε λειτούργησαν αποτρεπτικά, παρά το ότι οι σκηνές διαδραματίζονταν μπροστά τους. 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, για ακόμη μια φορά, καταδικάζει έντονα αυτές τις συμπεριφορές, οι οποίες δηλητηριάζουν ανεπανόρθωτα το αθλητικό ιδεώδες και οδηγούν αναπόφευκτα σε αχρείαστες αντιπαραθέσεις. 

Τον τελευταίο καιρό, το Σωματείο μας έχει για τέσσερις φορές υποστεί παρόμοιες επιθέσεις. Στην προσπάθειά μας να μην δυναμιτίσουμε περαιτέρω την όλη κατάσταση, επιδιώξαμε τον δρόμο της σύνεσης. Αυτό θα πράξουμε και τώρα. 

Όμως, ταυτόχρονα, αυτοί που έχουν τον πρώτο λόγο για τη διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών, οφείλουν να ενεργούν αποφασιστικά και αποτελεσματικά για τη μη επανάληψη αυτών των καταστάσεων. 

Δυστυχώς, σε αυτήν την περίπτωση, ενώ ήταν γνωστό ότι με νίκη του ΑΠΟΕΛ θα ακολουθούσαν πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Αστυνομία δεν φρόντισε να διασφαλίσει σε ικανοποιητικό βαθμό την προστασία του Σωματείου μας. Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πώς επετράπη σε ομάδα “φιλάθλων” να προσεγγίσει το Σωματείο και να προβεί στους βανδαλισμούς που αναφέρθηκαν πιο πάνω. Περιμέναμε ότι θα λαμβάνονταν στοιχειώδη μέτρα για την προστασία του Σωματείου μας. Δυστυχώς αυτό δεν συνέβη. 

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ζητά όπως επισπευσθούν οι έρευνες για εντοπισμό και παραδειγματική τιμωρία όλων όσων που ενέχονται στους βανδαλισμούς που έγιναν στο Σωματείο μας. Παράλληλα, θα ζητήσει συνάντηση με τον αρχηγό της Αστυνομίας, για να θέσει έντονα τους προβληματισμούς της, σε σχέση με την αποτελεσματικότητα των μέτρων που λαμβάνει η Αστυνομία για την προστασία του Σωματείου μας και άλλων αθλητικών του χώρων.

Autoremarketing

Bet on Alfa