ΑρχικήΑΚΑΔΗΜΙΕΣΖητούμενο η συνέχεια στις νίκες για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15...

Ζητούμενο η συνέχεια στις νίκες για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15 (Δηλώσεις Πέτρου Παυλόπουλλου)

Στην Πάφο ταξιδεύει αυτό το Σάββατο η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, η οποία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Πάφος FC για την 13ηαγωνιστική του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Οι «πράσινοι» ήταν οι κερδισμένοι της προηγούμενης αγωνιστικής καθώς εκμεταλλεύτηκαν τις απώλειες τον προπορευόμενων ομάδων, μειώνοντας την διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς έχοντας και αγώνα λιγότερο.

Για το επόμενο παιχνίδι και για τη συνέχεια μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο μεσοεπιθετικός της ομάδας, Πέτρος Παυλόπουλλος.

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή και να δουλέψουμε στις προπονήσεις για να το κερδίσουμε. Στον περασμένο αγώνα παίξαμε αρκετά ωραίο ποδόσφαιρο και πρέπει να το επαναλάβουμε για να φύγουμε νικητές το Σάββατο. Η ομάδα αποδίδει, παίζουμε πολύ καλά και παίρνουμε τα αποτελέσματα. Θέλουμε να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Πιστεύω πως μπορούμε για το πρωτάθλημα αν παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».

Ο εκτός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U15 απέναντι στην Πάφος FC θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στα βοηθητικά γήπεδα της Πάφος FC και θα αρχίσει στις 12:00.

Autoremarketing

Bet on Alfa