ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗμέρα… Βίτορ Γκόμες

Ημέρα… Βίτορ Γκόμες

Από την Κυριακή βρίσκεται στην Κύπρο. Χθες πέρασε από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και σήμερα θα βάλει υπογραφή στο συμβόλαιό του, θα επισημοποιηθεί η απόκτησή του και αύριο θα δηλώσει «παρών» στην πρώτη προπόνηση της Ομόνοιας. Ο λόγος για τον Βίτορ Γκόμες!

Bet on Alfa

Ο Πορτογάλος κεντρικός μέσος («οκτάρι»), που θεωρείται μια εξαιρετική κίνηση, θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας. Ο 31χρονος άσος, ύψους 1.81μ. προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρίο Άβε, από την οποία το 2008 και σε ηλικία 20 χρόνων, είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στην Κάλιαρι, ενώ το 2013 παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Βίντεοτον, στην οποία κατέγραψε 11 συμμετοχές. Η ουγγρική ομάδα τον απέκτησε την επόμενη σεζόν με ελευθέρα μετεγγραφή και τη σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε σε 23 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 1 γκολ.

Την αμέσως επόμενη χρονιά, ο Βίτορ Γκόμες επέστρεψε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Μορεϊρένσε, με την οποία υπέγραψε για δύο χρόνια, μετρώντας 47 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ ενδιάμεσα παραχωρήθηκε για ένα εξάμηνο στην Μπαλικεσισπόρ Τουρκίας, στην οποία αγωνίστηκε σε 13 αγώνες. Τη σεζόν 2016-17 πήγε ως ελεύθερος στην Μπελενένσες (28 συμμετοχές), ενώ από το καλοκαίρι του 2017 μέχρι και στην περσινή σεζόν ήταν στην Ρίο Άβε, μετρώντας 35 συμμετοχές και 5 γκολ.

Πολύπειρος ο Γκόμες, φαντάζει ως μια ιδανική επιλογή για τη μεσαία γραμμή της Ομόνοιας. Ποδοσφαιριστής που θεωρείται ως «box to box», δηλαδή ικανός να αναχαιτίσει και να βοηθήσει αμυντικά αλλά και να προωθήσει μπάλα στην επίθεση, ακόμη και να σκοράρει. Μ’ έναν καλό ανασταλτικό μέσο στο πλευρό του, είναι σε θέση να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα σ’ ένα νευραλγικό χώρο.

Autoremarketing

Bet on Alfa