ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗρεμία και προσήλωση στο στόχο από όλους στο ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ...

Ηρεμία και προσήλωση στο στόχο από όλους στο ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΟ οικοδόμημα

Το ξεκίνημα της ομάδας μας στο φετινό πρωτάθλημα ήταν το ιδανικό, αφού οι δύο νίκες στις πρώτες δύο αγωνιστικές έφεραν χαμόγελα και σκόρπησαν την αισιοδοξία σε όλους μας. Πλέον μπαίνουμε σε μια σειρά από κρίσιμούς και δυνατούς αγώνες (ΑΕΚ εκτός, Απόλλωνα εντός, Πάφος εκτός και Ανόρθωση εντός)  τα αποτελέσματα  των οποίων θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την φετινή παρουσία της ομάδα μας στο πρωτάθλημα, και τους στόχους που θα κληθεί να θέσει.

Bet on Alfa

Βέβαια συμφωνούμε απόλυτα με την λογική του να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, όμως δεν παύει να ισχύει το γεγονός ότι ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ, στο σύνολο του.

Αυτό που χρειάζεται σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η ηρεμία και η προσήλωση στο στόχο από όλους. Οι μεταγραφές έχουν κλείσει για την ομάδα μας και πλέον δεν μένει τίποτα άλλο από το να αφήσουμε την ομάδα ήρεμη να προετοιμαστεί για το παιχνίδι στην Αρένα.

Είναι σημαντικό οι ποδοσφαιριστές μας να νιώθουν την στήριξη και την αγάπη του κόσμου αφού αυτός τους δίνει πάντα ένα επιπλέον κίνητρο….αλλά μέχρι εκεί.

Το να “σκαλίζουμε” θέματα του παρελθόντος και να ανακυκλώνουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά, δεν βοηθά σε τίποτα.  Ο στόχος μας εμάς είναι να δούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ ξανά πρωταγωνίστρια στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε, κάνοντας ότι περνά από το χέρι μας γι’ αυτό.

Autoremarketing

Bet on Alfa