ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ αναγκαιότητα για στόπερ και η ευκαιρία του Κονομή

Η αναγκαιότητα για στόπερ και η ευκαιρία του Κονομή

Ο Ιβάν Ρούνιε, όπως έχει διαμορφωθεί το σκηνικό μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση της Γιαγκελόνια στον Κροάτη, φαντάζει δύσκολο να συνεχίσει στην Ομόνοια. Ο 25χρονος αμυντικός έδειξε από την αρχή ή αν θέλετε από τον Ιανουάριο όταν υπέγραψε νέο συμβόλαιο, την πρόθεσή του απαιτώντας συγκεκριμένο όρο. Ποιος είναι αυτός; Εφόσον έλθει πρόταση από το εξωτερικό και την κρίνει συμφέρουσα για τον ίδιο να μπορεί να αποχωρήσει με την ομάδα που θα τον αποκτήσει να καταβάλλει στην Ομόνοια 50.000 ευρώ.

Bet on Alfa

Από τη στιγμή που η πρόταση των Πολωνών ικανοποιεί τον Ρούνιε, απομένει να καταβάλει η Γιαγκελόνια τα πιο πάνω ποσό για να κλείσει η μετεγγραφή. Ο Κροάτης, πάντως, είναι με την αποστολή που αναχώρησε τα ξημερώματα αφού ακόμη στην Ομόνοια δεν έφθασε επίσημη πρόταση.

Την ίδια ώρα ο Νταμπίζας είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει δυο κεντρικούς αμυντικούς. Μάλιστα, το γεγονός ότι η μετακίνηση του Ρούνιε θα επιφέρει το ποσό των 50.000 ευρώ, του δίνει την δυνατότητα να ψάξει για κάτι καλύτερο. Είναι σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές και είναι θέμα χρόνου να προκύψει έστω και μια μετεγγραφή αμυντικού. Έδωσε προτεραιότητα στη συγκεκριμένη θέση και το έκανε ξεκάθαρο σε μάνατζερ που αποτάθηκαν κοντά του προτείνοντας παίκτες. Βεβαίως, η τακτική του δεν θα αλλάξει. Πρέπει να έχει άποψη και να είναι απόλυτα σίγουρος για την επιλογή του.

Παράλληλα είναι η ευκαιρία του νεαρού Παντελή Κονομή. Από τη στιγμή που θα αποχωρήσει ο Ρούνιε, οι επιλογές για τα στόπερ που θα απομείνουν είναι αυτές των Όρσουλιτς και Κονομή. Ο 20χρονος αμυντικός παρουσιάζεται αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά και να κερδίσει θέση στο ρόστερ και γιατί όχι να παλέψει για μια θέση στην ενδεκάδα. Έχει τα προσόντα και από την ίδιο εξαρτάται να κερδίσει τον προπονητή του.

Autoremarketing

Bet on Alfa