ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Γιουνάιτεντ έκανε την...απονομή στη Σίτι! (Video)

Η Γιουνάιτεντ έκανε την…απονομή στη Σίτι! (Video)

Στο Ετιχαντ χάλασε το πάρτι της Σίτι, αλλά στο Ολντ Τράφορντ έκανε την… απονομή τίτλου! Η τραγική Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 1-0 από την ουραγό, Γουέστ Μπρομ και οι «Πολίτες» πανηγυρίζουν το 3o πρωτάθλημα στην Premier League.

Bet on Alfa

Την ώρα που ο Πεπ έπαιζε γκολφ με την οικογένειά του, η Γουέστ Μπρομ έκανε την έκπληξη της χρονιάς, επικρατούσε 1-0 της Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και έδινε στους «Πολίτες» το 3ο τους πρωτάθλημα στην Premier League. «Θα πάω για γκολφ με την οικογένειά μου, αφού η Γιουνάιτεντ θα κερδίσει τη Μπρομ…» τόνιζε χθες ο Καταλανός. Ναι, η τραγική Γιουνάιτεντ μια εβδομάδα έπειτα το τεράστιο διπλό στο Ετιχαντ δεν μπόρεσε να απειλήσει την ουραγό Μπρο, έκανε μόλις μια φάση και αποδοκιμάστηκε. Μάλιστα, αρκετοί οπαδοί της αποχώρησαν πριν συμπληρωθεί το 90λεπτο.

Η ομάδα του Μουρίνιο μπήκε δυνατά στο ματς και για ένα 20λεπτο κράτησε τη Μπρομ στην περιοχής της πιέζοντας για γκολ. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι, ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι, αφού στην πρώτη φάση τους, ο Λίβερμορ νικήθηκε από τον Ντε Χεα. Βέβαια, στο 18′ οι γηπεδούχοι ζήτησαν σωστά πέναλτι, όταν ο Ερέρα ανατράπηκε καθαρά από τον Ντόουσουν. Ενα λεπτό αργότερα η Γιουνάιτεντ έχασε διπλή ευκαιρία για γκολ, όμως ο Φόστερ νίκησε Λουκάκου και Σάντσες. Κάπου εκεί οι μηχανές της ομάδας του Μουρίνιο έσβησαν και η Μπρομ εύκολα, πολύ εύκολα κρατούσε το μηδέν.

Στην επανάληψη, η είσοδος του Μαρσιάλ έκανε πιο κινητικούς για τους γηπεδούχους, όχι όμως και απειλητικούς. Στο 66ο λεπτό ο Φόστερ με απίθανη επέμβαση κράτησε το μηδέν και… τέλος οι ευκαιρίες για τους γηπεδούχους. Αντίθετα, οι Baggies βρήκαν κενούς χώρους και στο 72′ κατάφεραν να παγώσουν το Ολντ Τράφορντ με το γκολ του Τζέι Ροδρίγκες! Η Γουέστ Μπρομ ήταν εξαιρετική στο ανασταλτικό κομμάτι και κράτησε εύκολα μέχρι το τέλος ένα μεγάλο τρίποντο. Ηταν η 4η νίκη της στη σεζόν, αλλά θεωρείται απίθανο να παραμείνει στην Premier League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλέντσια, Λίντελεφ, Σμόλινγκ, Γιανγκ (75′ Ράσφορντ), Ερέρα (46′ Λίνγκαρντ), Πογκμπά (58′ Μαρσιάλ), Μάτιτς, Μάτα, Σάντσες, Λουκάκου

Γουέστ Μπρομ: Φόστερ, Νιόμ, Ντόσον, Χεγκάζι, Γκιμπς, Φίλιπς (77′ Κριχόβιακ), Λίβερμορ, Μπραντ, ΜακΚλιν, Ροντρίγκες, Ροντόν (85′ Στάριτζ)

Autoremarketing

Bet on Alfa