ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑΗ Εθνική Νεανίδων αντιμετωπίζει την Αγγλία στην πρεμιέρα της...

Η Εθνική Νεανίδων αντιμετωπίζει την Αγγλία στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης

Πρεμιέρα σήμερα για την Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Bet on Alfa

Η Κύπρος συμμετέχει στον ενδέκατο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με τη Λευκορωσία, την Σερβία και τη Λευκορωσία, που θα φιλοξενήσει όλους τους αγώνες.

Η φετινή, θα είναι η 12η συμμετοχή για την Κύπρο σε προκριματικές φάσεις του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων και η αποστολή βρίσκεται στο Μογκίλεφ από την περασμένη Δευτέρα, με στόχο τον καλύτερο δυνατό απολογισμό.

«Ο βαθμός δυσκολίας στους επερχόμενους αγώνες λόγω και της δυναμικής των αντιπάλων μας θα είναι υψηλός. Θα προσπαθήσουμε με αυτοσυγκέντρωση και στους τρεις αγώνες για το καλύτερο και για να το πετύχουμε, θα πρέπει απαραίτητα να περιορίσουμε τα λάθη μας στο ελάχιστο.

Είναι μια καλή ευκαιρία για τις ποδοσφαιρίστριες μας να κερδίσουν εμπειρίες και αντιμετωπίζοντας καλύτερες ομάδες να γίνουν καλύτερες όταν φτάσουν στην Εθνική Γυναικών», ανέφερε χαρακτηριστικά  η Ομοσπονδιακή μας προπονήτρια Ιουλία Παναγιώτου.

Ο σημερινός αγώνας θα αρχίσει στις 12:00 το μεσημέρι και θα διεξαχθεί στο Στάδιο Spartak Mogilev (χωρητικότητας 7,562 θέσεων) και θα διαιτητεύσει η Ουκρανή Kateryna Usova.

Σήμερα και ώρα 18:00, για τον όμιλο μας θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας της Λευκορωσίας με την Σερβία.

Η δεύτερη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 5 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Σερβία – Κύπρος (ώρα 12:00 μεσημέρι) και Λευκορωσία – Αγγλία (18:00).

Το φινάλε είναι προγραμματισμένο για τις 8 Οκτωβρίου και τότε θα διεξαχθούν οι αγώνες Λευκορωσία – Κύπρος (ώρα 14:00) και Σερβία – Αγγλία (ώρα 14:00).

Στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι πρώτες δύο ομάδες από κάθε όμιλο καθώς και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες των δώδεκα ομίλων, σύνολο 28.

Η αποστολή της Εθνικής μας
Στην αποστολή της Εθνικής μας και για τους τρεις αγώνες συμμετέχουν οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες:

Ειρήνη Μιχαήλ, Ραφαέλλα Χρυσοστόμου, Χρύσω Μιχαήλ, Έλενα Μεσημέρη, Ευτέρπη Ηλία, Κορίνα Πάολα Αδάμου, Χριστιάνα Ζωρζή, Άλκηστη Ξενοφώντος, Ελίνα Αριστείδου, Μαρίνα Παύλου, Ιωάννα Γεωργίου, Μαρία Ανδρέου, Ευθαλία Σιακαλλή,  Σώτια Μακρή, Μαρία Αστανιού, Κρίστια Κουππή, Μαρία Ζαχαρίου, Χαραλαμπία Χριστοφή, Θέκλα Ανδρέου,  Έλενα Αριστοδήμου.

**Οι διοργανωτές περιμένουν αρκετό κόσμο στους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Μογκίλεφ και ιδιαίτερα στους αγώνες που θα αγωνίζεται η Λευκορωσία. Σημειώνεται ότι στα τοπικά ΜΜΕ γίνεται ιδιαίτερη αναφορά για τη διοργάνωση.

Autoremarketing

Bet on Alfa