ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ εμφάνιση, ο επιθετικός και το μέλλον

Η εμφάνιση, ο επιθετικός και το μέλλον

Η εμφάνιση ήταν καλή, ίσως η καλύτερη φετινή ή μια από τις καλύτερες της σεζόν, όμως τι να την κάνεις όταν δεν πήρε το τρίποντο. Και πόσο μάλλον αν στο τέλος της ημέρας η Ομόνοια μείνει εκτός εξάδας. Αυτό που θα θυμούνται όλοι είναι ότι, για πρώτη φορά η Ομόνοια μένει εκτός των έξι κορυφαίων ομάδων και όχι αν έπαιξε καλά με την Ανόρθωση αλλά δεν πήρε το τρίποντο.

Bet on Alfa

Βεβαίως ας μην προτρέχουμε, να περιμένουμε τις εξελίξεις στο θέμα Ουζόχο αλλά και την τελευταία αγωνιστική αφού όπως είναι τα βαθμολογικά δεδομένα σήμερα, οι πιθανότητες υπάρχουν. Θα πρέπει να τις κυνηγήσει μέχρι τέλους η ομάδα του Αναστασίου, που αν έπαιρνε επιθετικό τον Ιανουάριο ίσως τα πράγματα σήμερα να ήταν καλύτερα.

Θυμήθηκε η Ομόνοια, λοιπόν, να παίξει καλή μπάλα στο παρά ένα. Δυστυχώς αυτό θα έπρεπε να το κάνει πολύ νωρίτερα και όχι να χάσει δυο βαθμούς από τη Δόξα και αρκετούς άλλους προηγουμένως. Τόσο καιρό που ήταν η Ομόνοια που είδαμε χθες; Γιατί τώρα και όχι νωρίτερα;

Η εμφάνιση επί της Ανόρθωσης ήταν θετική και ένα μήνυμα ελπίδας για το μέλλον. Αλλά αυτό που είδαμε χθες να επαναλαμβάνεται και όχι απλώς να αποτελεί ένα πυροτέχνημα. Όποια κι αν θα είναι η κατάληξη με το τέλος της Α’ φάσης του πρωταθλήματος, η Ομόνοια καλείται να παρουσιάσει σταθερότητα, να «χτίσει» και να προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν. Υπάρχει ο χρόνος για να τεθούν οι σωστές βάσεις, να αποφευχθούν τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού και να πορευθεί με αποφασιστικότητα για ένα πολύ καλύτερο μέλλον.

Autoremarketing

Bet on Alfa