ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ ενδεκάδα για την ανατροπή - πρόκριση

Η ενδεκάδα για την ανατροπή – πρόκριση

Σ’ ένα ύψιστης σημασίας παιχνίδι, η Ομόνοια θα στερηθεί και πάλι την παρουσία του προπονητή της. Ο Ιβάιλο Πέτε είναι υποχρεωμένος να παρακολουθήσει τον αγώνα και πάλι από την εξέδρα. Την ομάδα θα καθοδηγήσει από τον πάγκο και πάλι ο Αλεξέι Ζελιάσκοφ. Παράλληλα, η Ομόνοια πάει στο σημερινό ματς με τη Δόξα στο Μακάρειο (17:00) με μαζεμένες και σημαντικές απουσίες, που μειώνουν τις επιλογές της τεχνικής ηγεσίας. Δεν υπολογίζονται οι Χριστοφή, Κατελάρης, Κιπιάνι, Μιχαϊλοφ, Δημητρίου και Αλβμπόγκε (που χάνει τα υπόλοιπο της σεζόν).

Bet on Alfa

Με αυτούς που έχει, η Ομόνοια θα δώσει την μάχη για το εισιτήριο που οδηγεί στους «8» του Κυπέλλου. Θέλει νίκη με δυο γκολ διαφορά. Είναι ομάδα που έχει το γκολ, μπορεί να πετύχει δυο τέρματα απέναντι στη Δόξα, απομένει να διατηρήσει το μηδέν παθητικό.

Ο Πέτεφ δεν θα αλλάξει το 4-4-2. Ο Χριστοδούλου θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, ο Τζαϊλσον δεξιά, ο Καντέ αριστερά και κεντρικό δίδυμο οι Βύντρα και Γουίλιαμ.

Στην μεσαία γραμμή, Μαδούρο και Άλεξ θεωρούνται οι σίγουροι, παρόλο που θέση διεκδικεί και ο Κανού. Στα άκρα, δεξιά ο Αντόνια και αριστερά ο Μαργκάσα. Θέση διεκδικεί και ο Σόλομον.

Στην επίθεση, ο Λόπες από τη στιγμή που προπονείται και είναι έτοιμος αναμένεται να πλαισιώσει τον Ντάρμπισαϊρ.

Autoremarketing

Bet on Alfa