ΑρχικήUncategorizedΗ εξάντληση της αυστηρότητας τους και πάλι εις βάρος...

Η εξάντληση της αυστηρότητας τους και πάλι εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Ακόμα ένα ντέρμπι έφυγε και σε ακόμα ένα παιχνίδι της φετινής σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ δικαιούται να φωνάζει για τις διαιτητικές αποφάσεις. Δράστης αυτή την φορά ο Λούκας Σωτηρίου ο οποίος από το 63ο λεπτό μέχρι και το 73ο λεπτό (δηλαδή μέσα σε ένα δεκάλεπτο) πήρε 3 αποφάσεις που ουσιαστικά δεν έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα μας να διεκδικήσει κάτι καλύτερο

Bet on Alfa

Η αρχή έγινε με την άκυρωση ενός γκολ όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ πρόλαβε τον Γιωργαλλίδη όμως ο Λούκας Σωτηρίου είδε φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα της ΑΕΚ. Κατανοούμε ότι ήταν δύσκολη φάση όμως η απόφαση του διαιτητή ήταν εναντίον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Στο 71ο λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε εκτός φάσης αλληλοτραβήγματα του Μαργκάσα με τον Φλορίαν. Μια φάση και πάλι αμφισβητούμενη που δόθηκε εναντίον της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Το κεράσακι στην τούρτα ήθρε στο 73ο λεπτό όταν ο Φλορέσκου δέχτηκε  κίτρινη κάρτα η οποία ήταν η δεύτερη του και αποβλήθηκε από το παιχνίδι. Φάσεις παρόμοιες είδαμε και σε άλλα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής των Play – Off ομως δεν δόθηκαν σε καμιά περίπτωση κίτρινες κάρτες.

Δυστυχώς σε ακόμα ένα παιχνίδι οι κύριοι με τα μαύρα με την μεγαλύτερη ευκολία καταδίκασαν την ομάδα μας με τις απόφασεις τους. H εξάντληση της αυστηρότητας τους και πάλι εις βάρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Δεν θέλουμε ούτε την εύνοια κανενός αλλά ούτε και την αδικία. Η ανομιομορφία όμως κάποιων αποφάσεων των διαιτητών μας ενοχλεί αφάνταστα. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξετάσει το Δ.Σ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και να πάρει μέτρα.

Autoremarketing

Bet on Alfa