ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ επιστροφή του Παπασταύρου

Η επιστροφή του Παπασταύρου

Ο πρόεδρος της εταιρείας Ομόνοια Ποδόσφαιρο, Σταύρος Παπασταύρου, θέλησε να μιλήσει στον κόσμο της ομάδας μέσω τηλεδιάσκεψης πριν την έλευση του νέου χρόνου. Έκρινε πως τότε ήταν το σωστό τάιμινγκ να πει κάποια πράγματα. Ωστόσο, από σήμερα και για το επόμενο χρονικό διάστημα, θα βρίσκεται στην Κύπρο για να «τρέξει» θέματα που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Bet on Alfa

Θα έχει επαφή με τους συνεργάτες του, τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της εταιρείας αλλά και τον προπονητή, ενώ θα γνωρίσει και τον Νεόφυτο Λάρκου, τον άνθρωπο στον οποίο η Ομόνοια εμπιστεύθηκε τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή.

Ο Παπασταύρου έδειξε και με τα όσα ανέφερε στην τηλεδιάσκεψη, να μην ανησυχεί για το μέλλον της ομάδας και του Συλλόγου γενικότερα. Είναι πεπεισμένος αλλά και αποφασισμένος ότι, η Ομόνοια σταδιακά θα ανεβάσει το επίπεδό της και θα μπορέσει να διακριθεί. Αναμένει κι αυτός τις εξελίξεις στα μετεγγραφικά. Άναψε πράσινο σε Λάρκου και Αναστασίου να υλοποιήσουν τις καλύτερες δυνατές μετεγγραφές, ώστε οι νέοι παίκτες να συμβάλουν σε αναμόρφωση της ομάδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa