ΑρχικήDaily NewsΗ Καρμιώτισσα στο μικροσκόπιο

Η Καρμιώτισσα στο μικροσκόπιο

Το γεγονός ότι το ματς της Καρμιώτισσας, της επόμενης αντιπάλου της Ομόνοιας, διεξάγεται σήμερα με αντίπαλο την ΑΕΛ, δίνει την ευκαιρία στο τεχνικό τιμ να παρακολουθήσει τον αποψινό αγώνα στο ΓΣΖ.

Bet on Alfa

Θα είναι ότι καλύτερο για την τεχνική ηγεσία, τη στιγμή που το ματς διεξάγεται μόλις λίγες μέρες από τη μεταξύ μας αναμέτρηση, ενώ θα είναι απέναντι σ’ ένα αντίπαλο τον οποίο η Καρμιώτισσα αναμένεται να αντιμετωπίσει περίπου με την ίδια τακτική.

Η ανάλυση του αντιπάλου θεωρείται ένα από τα σημαντικά κλειδιά στην προσπάθεια μιας ομάδας να φθάσει στην επιτυχία. Γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να περνά απαρατήρητο.

Το ματς με την Καρμιώτισσα θα γίνει το Σάββατο στο ΓΣΠ και η Ομόνοια είναι το φαβορί και θα κληθεί να το επιβεβαιώσει στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε, μετρά ήδη τέσσερις χαμένους βαθμούς με ομάδες που ήταν, επίσης, το φαβορί. Δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες, ιδιαίτερα με τέτοιους αντιπάλους. Η Ομόνοια μετά το διπλό στο Δασάκι θα επιδιώξει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα, να ζευγαρώσει για πρώτη φορά επιτυχίες και να ανακτήσει δυναμική για τη συνέχεια αφού τα δύσκολα ακόμη δεν ήλθαν.

Autoremarketing

Bet on Alfa