ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ κλάση δύο παικταράδων

Η κλάση δύο παικταράδων

Στο χθεσινό νικηφόρο ντέρμπι για την Ομόνοια, μίλησε η κλάση δυο παικταράδων που έχει στο ρόστερ της, των Δημήτρη Χριστοφή και Ματ Ντέρμπισαϊρ. Ο πρώτος έδωσε την ασίστ στον Άγγλο στο πρώτο γκολ και πέτυχε το δεύτερο μετά από εξαιρετική προσπάθεια, αφήνοντας εκτεθειμένη όλη την αντίπαλη άμυνα.
Το γεγονός ότι η Ομόνοια σταθεροποίησε ένα σύστημα, το 4-2-3-1, που της πάει λόγω των χαρακτηριστικών που έχουν οι ποδοσφαιριστές της, αποδίδει σε μεγάλο βαθμό. Ο Χριστοφή τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, ενώ ο Ντέρμπισαϊρ είναι επιθετικός κλάσης και το μαρτυρούν τα 21 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο τρόπος με τον οποίο σκόραρε χθες ήταν άλλο ένα δείγμα της ικανότητάς του.
Η αξιοποίηση των δυο αυτών ποδοσφαιριστών, όχι πως οι υπόλοιποι δεν συνεισφέρουν, είναι πολύ σημαντική. Ο Τζίμης είναι σε θέση να παρασύρει μια άμυνα μόνος του και να σερβίρει τον Άγγλο, που είναι επιθετικός της μισής ευκαιρίας. Φτάνει να υπάρχουν συμπαίκτες του να τον τροφοδοτήσουν γιατί ξέρει που να σταθεί στην αντίπαλη περιοχή και να κινηθεί την κατάλληλη στιγμή.
Από την άλλη, ο Χριστοφή είναι σε θέση να σερβίρει αλλά και να σκοράρει, κάτι που έκανε και χθες. Με το χθεσινό γκολ έφθασε τα 7 στο πρωτάθλημα, ενώ είναι πρώτος σε ασίστ, έφθασε τις 10. Πρόκειται για σπουδαίο ποδοσφαιριστή που ο κάθε προπονητής επιβάλλεται να τον αξιοποιήσει αναλόγως.
Τα χαρακτηριστικά του, ταχύτητα, δύναμη και ισχυρό σουτ, ίσως να μην τα έχει άλλος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημά μας. Η Ομόνοια είναι στην ευχάριστη θέση να τον έχει στο ρόστερ της και προσδοκεί σε ανάλογη συνέχεια, ώστε να την οδηγήσει και σε άλλες επιτυχίες με την ελπίδα ότι στο τέλος θα δηλώσει Ευρωπαία.

Bet on Alfa
Autoremarketing

Bet on Alfa