ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Λάτσιο λύγισε τον Απόλλωνα Λεμεσού (vids)

Η Λάτσιο λύγισε τον Απόλλωνα Λεμεσού (vids)

Η Λάτσιο αγωνίστηκε κυρίως με βασικούς και επιβλήθηκε δύσκολα 2-1 του Απόλλωνα Λεμεσού στο Olimpico. Πεντάρα η Σεβίλλη, ήττα εντός η Μαρσέιγ.

Bet on Alfa

Ο Σιμόνε Ιντζαγκι παρέταξε τους Ρωμαίους με πολλούς βασικούς και η ομάδα του επικράτησε των Κυπρίων με 2-1. Για τους γηπεδούχους, που προέρχονταν από δύο σερί νίκες στην Serie A, άνοιξε το σκορ ο Λουίς Αλμπέρτο μόλι στο 14′ ύστερα από εκπληκτικό τακουνάκι του Φελίπε Καϊσέδο. Ο Απόλλωνας στεκόταν καλά και προσπάθησε να πιέσει σε κάποια σημεία, όμως προς το τέλος του ματς και συγκεκριμένα στο 84′ ο Τσίρο Ιμόμπιλε [πέρασε ως αλλαγή] ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι για το 2-0 που σφράγισε τη νίκη, ενώ για τον Απόλλωνα μείωσε για το τελικό 2-1 ο Ζελάγια στο 87′.

Κάζο για Μαρσέιγ
Η Μαρσέιγ προηγήθηκε μόλις στο 3’ με ωραία προβολή του Οκάμπος, βρέθηκε και με παίκτη παραπάνω από το 59’ (δεύτερη κίτρινη στον Βίλεμς), όμως ξεκίνησε με ήττα 1-2 από την Άιντραχτ. Στο άδειο λόγω τιμωρίας Βελοντρόμ οι φιλοξενούμενοι αρχικά ισοφάρισαν στο 52’ με κεφαλιά του Τορό, ενώ στο 89’ ολοκληρώθηκε η μεγάλη ανατροπή, με τον Γιόβιτς να κάνει το τελικό 1-2.

Εύκολα Μπεσίκτας, Γκενκ
Η Μπεσίκτας υποδέχθηκε την Σάρπσμποργκ και δυσκολεύτηκε μόνο για ένα ημίχρονο. Στην επανάληψη οι Τούρκοι μπήκαν αποφασισμένοι, προηγήθηκαν με 3-0 και το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τέλος στο τελικό 3-1. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε η Γκενκ, που κυριάρχησε και επιβλήθηκε απολύτως δίκαια με 2-0 της Μάλμε, που απείλησε ελάχιστα και δέχθηκε μεγάλη πίεση.

Εδωσε μάχη και πήρε ισοπαλία από την Βιγιαρεάλ η Ρέιντζερς
Η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στην Ρέιντζερς αλλά η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ είχε τις απαντήσεις και έφυγε με το 2-2 από το El Madrigal. Μόλις στο 1′ με τρομερό σουτ άνοιξε το σκορ ο Κάρλος Μπάκα αλλά στο 67′ ο Αρφιλντ με πλασέ από κοντά ύστερα από γύρισμα του Καντέιας από δεξιά έκανε το 1-1, το οποίο όμως έμεινε μόλις για δύο λεπτά. Στο 69′ ο Ζεράρ Μορένο επανέφερε το προβάδισμα στην ομάδα του Χάβι Καγιέχα, όμως στο 76′ ο Κάιλ Λάφερτι είχε τον τελευταίο λόγο σφραγίζοντας το 2-2. Στο άλλο ματς του ομίλου η Ραπίντ Βιέννης επικράτησε 2-0 της Σπαρτάκ Μόσχας.

Σκόρπισε την Σταντάρ Λιέγης η Σεβίλλη
Στο πρωτάθλημα δεν έχει ξεκινήσει καλά αλλά στην Ευρώπη το έκανε με εμφατικό τρόπο η ομάδα του Πάμπλο Μαντσίν, η οποία έκανε κομμάτια την Σταντάρ Λιέγης με 5-1 στο Sanchez Pizjuan. Στο 8′ ο Μπανέγα με φάουλ έκανε το 1-0 όμως στο 39′ με πλασέ από κοντά ο Τζενέπο ισοφάρισε για τους Βέλγους, που όμως δεν κράτησαν την ισοπαλία ούτε μέχρι το ημίχρονο. Στο 41′ ο Φράνκο Βάσκες έκανε το 2-1 και στην επανάληψη ο Μπεν Γεντέρ βρήκε δίχτυα δύο φορές (49′, 70′) για να πάει τον δείκτη του σκορ στο 4-1, ενώ το 5-1 διαμορφώθηκε στο 74′ με πέναλτι του Μπανέγα. Στο άλλο ματς του ομίλου η Κρασντοντάρ πέρασε με 0-1 από την έδρα της Ακισάρ.

Σοκ στο τέλος για Ντιναμό Κιέβου
Η Ντιναμό Κιέβου προηγήθηκε δύο φορές, όμως σε αμφότερες τις περιπτώσεις έπαθε μπλακ άουτ και δέχθηκε δύο γκολ από στημένες φάσεις για να μείνει στο 2-2 με την Αστανά. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν χαρακτήρα μετά το κακό ξεκίνημα και πήραν το βαθμό με γκολ στο 4’ των καθυστερήσεων. Η Ρεν από την άλλη ξεκίνησε με το δεξί, κερδίζοντας με 2-1 την Γιάμπλονετς στην Γαλλία με πέναλτι του Μπεν Αρφά στο 90’.

Πηγή:Gazzetta.gr

Autoremarketing

Bet on Alfa