ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ οργάνωση πάνω απ’ όλα

Η οργάνωση πάνω απ’ όλα

Το χρήμα είναι σημαντικός παράγοντας στο ποδόσφαιρο, γιατί δαπανώντας περισσότερα χρήματα η λογική λέει πως μπορείς να πάρεις πιο καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι ένα στοιχείο σημαντικό, απαραίτητο. Ωστόσο, το πλέον σημαντικό είναι η οργάνωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Να πλαισιώνεται με επαγγελματίες, ανθρώπους γνώστες του ποδοσφαίρου, που να είναι πλήρους εμπιστοσύνης και ικανοί να δημιουργήσουν ισχυρό σύνολο χωρίς τα πάρα πολλά χρήματα. Να είναι σε θέση να εντοπίσουν καλούς ποδοσφαιριστές με χαμηλό μπάτζετ και να τους κάνουν να ξεχωρίσουν, να γίνουν πρωτοκλασάτοι και να ανεβάσουν την αξία τους στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και γιατί όχι να φέρουν κέρδος στο σύλλογο.

Bet on Alfa

Το είπε και ο μάγος Ασίς σε χθεσινές τους δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0. Σε ερώτηση για το τι χρειάζεται η Ομόνοια για να επιστρέψει στο ψηλότερο επίπεδο, τόνισε: «Όλοι μιλούν για τα λεφτά. Πιο σημαντικό είναι η οργάνωση. Πρέπει να επιλέξουν τους κατάλληλους ανθρώπους στα κατάλληλα σημεία. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με την οργάνωση. Κάποιες φορές δεν χρειάζονται πολλά λεφτά για να φτιάξεις μια πολύ καλή ομάδα. Είναι πιθανό αυτό, το ξέρω από την εταιρεία μου. Μπορούν να βρεθούν καλοί ποδοσφαιριστές με λίγα χρήματα».

Γι’ αυτό, λοιπόν, και η Ομόνοια θα πρέπει να αλλάξει επίπεδο σε όλους τους τομείς. Να λειτουργήσει πλήρως επαγγελματικά και να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος. Ας ευχηθούμε ότι, όποια κι αν είναι η κατάσταση που θα επικρατήσει μετά τις 29 του μήνα ότι, η Ομόνοια θα βρεθεί και πάλι στο σωστό δρόμο, να γίνει ανταγωνιστική και να επιστρέψει εκεί που της αξίζει…

Autoremarketing

Bet on Alfa