ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ παράγκα του Κούμα είναι ΕΔΩ

Η παράγκα του Κούμα είναι ΕΔΩ

Ενώ το ποδόσφαιρο σε όλο τον πλανήτη προοδεύει, ενώ το VAR ξεκαθαρίζει τις φάσεις και μειώνει την επίπτωση στο παιχνίδι του «ανθρωπίνου λάθους», στο Βanana Koumas League, βιώνουμε κάθε χρόνο τα ίδια…

Bet on Alfa

Τρία πέναλτι η ΑΕΚ σήμερα στο ενεργητικό της. Και εμείς; Ένα γκολ που δεν μέτρησε, δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν, μια δεύτερη κίτρινη/κόκκινη στον Τέτε…

Αυτά ήταν τα κατορθώματα του Γιώργου Νικολάου σήμερα στο ‘Arena’. Για να αναγκαστούμε στην συνέχεια να ακούμε τις εξυπνάδες του Ιδιακέθ και του Κυριάκου Δημητρίου για τα πέναλτι που κερδίζει η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ και για τις παραβάσεις στην περιοχή που συνεπάγονται την εσχάτη των ποινών.

Κέρδισε 5 πέναλτι σε δύο αγώνες η ΑΕΚ. Σαφώς και βρήκε τον τρόπο να βρει προστασία κάτω από την σκεπή της «φαλακρής δύναμης». Την ίδια στιγμή που μόνο ο Γιώργος Νικολάου, ο Ιδιακέθ, ο Κυριάκος Δημητρίου και ο Μιλένκο Σπόλιαριτς δεν είδαν την ανατροπή του Χέφελ στον Μικού. Ή μήπως την είδε ο Ισπανός κόουτς της ΑΕΚ? Μπορεί…

Αυτή είναι λοιπόν η ιστορία στο Βanana Koumas League:

  • Δεν αφήνεις την ΟΜΟΝΟΙΑ να πάρει δυναμική.
  • Αρχίζεις με τιμωρίες και συνεχίζεις με εξόντωση… Ο Λάρκου τα βίωσε ξανά στο Τάσος Μάρκου.
  • Συνεχίζεις τις σφαγές. Σε κάποια φάση θα δυσανασχετήσει ο Μπέργκ, θα βαρεθούν οι ποδοσφαιριστές μας και αναπόφευκτα θα χαθούν και άλλοι βαθμοί.
  • Θα αρχίσει αναπόφευκτα η μουρμούρα και η εσωστρέφεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θα φταίξει ο Παπασταύρου, ο Λάρκου, ο κόουτς, το ΑΚΕΛ και αυτοί θα γελάνε ευτυχισμένοι στον καναπέ τους.

Υπάρχει απάντηση σε όλο αυτό; Κανείς δεν ξέρει… Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον μας υπολογίζουν σοβαρά! Και οι τρικλοποδιές θα είναι πολλές και συνεχόμενες.

Καθήκον μας είναι να μείνουμε ενωμένοι, δίπλα στην ομάδα μας. Να αποτελέσουμε παράγοντα στήριξης, πηγή σταθερότητας. Να δείξουμε έμπρακτα στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή ότι τους πιστεύουμε και ότι θα βαδίσουμε μαζί μέχρι τέλους…

Σίγουρα κάναμε και λάθη σήμερα. Λάθη που με λίγη προσοχή, θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Αυτό όμως δεν αλλάζει την μεγάλη εικόνα… Το παιχνίδι κρίθηκε από την παρουσία/διαιτησία του Γιώργου Νικολάου. ΤΕΛΕΙΑ.

ΥΓ. Senior Idiakez η Μπαρτσελόνα πέτυχε δώδεκα γκολ φέτος σε τέσσερα παιχνίδια. Κανένα με πέναλτι… Η Ρεάλ πέτυχε εννιά. Κανένα με πέναλτι. Με 4/5 σε δύο παιχνίδια, μάλλον έχεις ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ!!!

Autoremarketing

Bet on Alfa