ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ... παραλίγο... νηστεία στα γκολ σταμάτησε στις καθυστερήσεις.

Η… παραλίγο… νηστεία στα γκολ σταμάτησε στις καθυστερήσεις.

Η… παραλίγο… νηστεία στα γκολ σταμάτησε στις καθυστερήσεις. Η μπάλα, στο 95′, φεύγει από τα πόδια του Χατζισαφί, ο Μπουχαντούζ βάζει λάθος το κεφάλι, σκοράρει εις βάρος της ομάδας του και το Ιράν παίρνει μια τεράστια νίκη με 1-0 κόντρα στο Μαρόκο!

Bet on Alfa
 Το ρόστερ του Μαρόκου είναι ποιοτικότερο ή εν πάση περιπτώσει πιο… λαμπερό. Ο Κάρλος Κεϊρόζ δεν είχε νικήσει στις δυο πρεμιέρες που είχε μέχρι σήμερα σε Μουντιάλ. Ο αγώνας ξεκίνησε και το γήπεδο «κατηφόριζε». Εν ολίγοις, κανείς δεν θα πόνταρε λεφτά στο Ιράν εύκολα, πολλώ δε μάλλον να προβλέψει το τελικό 0-1 με τέτοιο δραματικό τρόπο!

Το ξεκίνημα του αγώνα ανήκε ολοκληρωτικά τους Μαροκινούς, που ως το 20’ ήταν συνέχεια στην επίθεση, έκλεβαν μπάλες κι έψαχναν το γκολ που θα πιστοποιούσε την υπεροχή τους. Στο 19’ μάλιστα έχασαν απίθανη τετραπλή ευκαιρία για το 1-0! Ο Μπενάτια και ο Μπελχαντά έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά η άμυνα των Ιρανών και ο Μπεϊρανβάντ έδιωξε σε κόρνερ, μετά από συναγερμό διαρκείας στην άμυνα του Ιράν!

Ένα λεπτό αργότερα (20’), ο Μασούντ, που έγινε ο πρώτος Ιρανός με τρεις συμμετοχές σε Παγκόσμια Κύπελλα (2006, 2014, 2018) έπαιξε καταπληκτικά με τον Ανσαριφάρντ, ο φορ του Ολυμπιακού βρέθηκε αριστερά στην περιοχή του Μαρόκου, αλλά πλάσαρε αδύναμα και άστοχα.

Έκτοτε οι παίκτες του Κεϊρόζ ισορρόπησαν στο γήπεδο, πήραν μέτρα και κράτησαν μακριά από την περιοχή τους την ομάδα του Ερβέ Ρενάρ. Αναπόφευκτα, λόγω του τρόπου παιχνιδιού των Ιρανών, χάθηκε το όποιο «νεύρο» από τον αγώνα και ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα. Το ημίχρονο έκλεισε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σαρντάρ, που μετά την πάσα του Μασούντ στην κόντρα βγήκε τετ α τετ, ωστόσο ο Ελ Καζουί απέκρουσε και αποσώβησε τον κίνδυνο για το Μαρόκο.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κακοποίηση για τα μάτια των 62.548 φιλάθλων που γέμισαν το Στάδιο της Αγίας Πετρούπολης. Οι βουβουζέλες στις κερκίδες και τα πολλά λάθη στο χορτάρι έκαναν το θέαμα και την ατμόσφαιρα οριακά ανεκτή, ενώ οι αναγκαστικές αλλαγές διαδέχθηκαν η μια την άλλη. Τα 6’ καθυστερήσεων φάνηκαν πολλά για τους ουδέτερους, ωστόσο οι Ιρανοί τα πανηγύρισαν τελικά και με το παραπάνω! Στο 95’ ο Χατζισαφί εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Μπουχαντούζ στο πρώτο δοκάρι έκανε το πιο μεγάλο λάθος που θα μπορούσε να κάνει και με κεφαλιά σόκαρε την ομάδα του, «χαρίζοντας» τη νίκη στο Ιράν!

Κάπως έτσι οι Ασιάτες πήραν μια μεγάλη νίκη και τους τρεις βαθμούς και περιμένουν τη βραδινή (21:00) «τιτανομαχία» των Ισπανών με τους Πορτογάλους, για να δουν αν θα μοιραστούν ή όχι την πρωτιά στον όμιλο!

Οι συνθέσεις:

Μαρόκο (Ερβέ Ρενάρ): Ελ Κατζουί, Χακίμι, Μπενατιά, Σάις, Ζίγιατς, Ελ Αχμάντι, Ελ Κααμπί (77’ Μπουχαντούζ), Μπελαντά, Μπουσουφά, Άμραμπατ (76’ Σοφιάν Άμραμπατ), Χαρίτ (82’ Ντα Κόστα)

Ιράν (Κάρλος Κεϊρόζ): Μπεϊρανβάντ, Χατζισαφί, Χεσιμί, Μασούντ (66’ Μεντί), Ανσαριφάρντ, Πουραλιγκανί, Ομίντ (Μονταζέρι), Αμιρί, Tζαχανμπάκς (84’ Γκοντός), Σαρντάρ, Ραμίν

Autoremarketing

Bet on Alfa