ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ πιθανή ενδεκάδα της Ομόνοιας

Η πιθανή ενδεκάδα της Ομόνοιας

Η βαριά ήττα την προηγούμενη αγωνιστική και ο απόηχός της, είναι απόλυτα φυσιολογικό να φέρει ως ένα βαθμό αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Ομόνοιας στο σημερινό αγώνα με την ΑΕΛ στο Τσίρειο (19:00). Το γεγονός αυτό, καθιστά γρίφο την ενδεκάδα που θα παρουσιάσει σήμερα ο Αναστασίου στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου σταδίου. Η Ομόνοια καλείται να ψάξει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της μετά τις 4 Φεβρουαρίου, δηλαδή μετά από τρεις μήνες.

Bet on Alfa

Με κάθε επιφύλαξη θα δώσουμε την ενδεκάδα που αναμένεται να παρουσιάσει ο Ελλαδίτης προπονητής, με αρκετές θέσεις να «παίζονται».

Ο Μεχίας έχει τον πρώτο λόγο για να υπερασπιστεί την εστία. Ωστόσο, την προηγούμενη αγωνιστική είχε μια τραγική εμφάνιση, δέχθηκε πέντε γκολ. Την ίδια ώρα ο Παναγή είναι παροπλισμένος. Εάν δεν αρχίσει τον αγώνα ο Ισπανός, ίσως δούμε για πρώτη φορά τον νεαρό Αντωνίου.

Στην άμυνα, Μότα δεξιά και Μανρίκε αριστερά πρέπει να θεωρούνται σίγουροι. Στο κέντρο της άμυνας ενδέχεται να επανέλθει ο Βύντρα μαζί με τον Κούσουλος. Θέση διεκδικεί και ο Κατελάρης.

Στη μεσαία γραμμή, Γκόμεθ, Σοάρες (που επανέρχεται) και ο νεαρός Χαραλάμπους έχουν τον πρώτο λόγο. Ίσως δούμε και ως μέσο τον Κατελάρη. Θέση διεκδικεί, επίσης, ο Μόντες.

Στην επίθεση, Μαυρίας, Κολοβός και Ντάρμπισαϊρ έχουν προβάδισμα. Υποψήφιος είναι και ο Ραμίρες.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa