ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ πιθανή «πράσινη» ενδεκάδα

Η πιθανή «πράσινη» ενδεκάδα

Μαζεμένες και πάλι οι απουσίες για την Ομόνοια στο σημερινό ματς με αντίπαλο την Νέα Σαλαμίνα, στο οποίο θα τα παίξει όλα για όλα. Είναι ένα ματς δίχως αύριο. Κερδίζει και ελπίζει για θέση στην εξάδα, αλλιώς η σεζόν χάνεται ολοκληρωτικά από τα μέσα Ιανουαρίου.

Bet on Alfa

Ο Γιάννης Αναστασίου με αυτούς που έχει στην διάθεσή του, ετοίμασε το πλάνο του προσδοκώντας ότι οι ποδοσφαιριστές του θα ανταποκριθούν στον μέγιστο βαθμό και θα οδηγήσουν την ομάδα στην επιτυχία.

Ως γνωστόν, από χθες βράδυ  που ανακοινώθηκε η αποστολή, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ζίβετς, Νταρμπισαϊρ Χριστοφή, Εντρένα, Τζιωνής (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς), ο τιμωρημένος με κίτρινες κάρτες Κούσουλος και ο «κομμένος» Ενρίκες. Αντιθέτως, επανέρχονται οι Γκαφούρ, Σοάρες και Μανρίκε.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, σ’ ένα σχηματισμό 4-3-3 αναμένεται να παρουσιάσει στο αρχικό σχήμα τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ο Παναγή κάτω από τα δοκάρια, αν και έχει τις δικές του πιθανότητες και ο Μεχίας. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Λόρα, στο αριστερό ο Πρετσέ. Θέση διεκδικεί και ο Λόπεθ, εάν ο Κροτάτης αγωνιστεί ως στόπερ. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Βύντρα και Γκαφούρ.

Στη μεσαία γραμμή, ο Κατελάρης ως ανασταλτικός μέσος και λίγο πιο μπροστά του οι Γκόμεθ και Ατζαγκούν. Ο Ισπανός θα βοηθά περισσότερο και στο αμυντικό παιχνίδι της ομάδας. Στην επίθεση, οι Μαυρίας (δεξιά), Κολοβός (αριστερά) και Ραμίρες (κορυφή), είναι οι επικρατέστεροι.

Autoremarketing

Bet on Alfa