ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ προσέγγιση από τον Ολίβα

Η προσέγγιση από τον Ολίβα

Στο ποδόσφαιρο είναι πολλά στοιχεία που διαδραματίζουν ρόλο ώστε μια ομάδα να μπορέσει να βρεθεί και να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, με απώτερο σκοπό να υλοποιήσει τους στόχους της. Μια σημαντική παράμετρος είναι η προσέγγιση του προπονητή προς τους ποδοσφαιριστές. Να καταφέρει με τον τρόπο και τη δουλειά του να τους κερδίσει. Να πηγαίνουν στην προπόνηση με διάθεση και να ξέρουν ότι γίνεται σωστή δουλειά.

Bet on Alfa

Από το «Ηλίας Πούλλος» διαρρέει πως, ο Χουάν Κάρλος Ολίβα έχει πετύχει αυτό το στόχο, με τους ποδοσφαιριστές να ανταποκρίνονται στον μέγιστο βαθμό στο πρόγραμμα προπόνησης. Σε συνδυασμό με τη δουλειά, ο Ισπανός τεχνικός όταν το κρίνει αναγκαίο, με τον τρόπο του χαλαρώνει τους ποδοσφαιριστές. Θα χαμογελάσει, θα κάνει χαβαλέ και ξανά τα κεφάλια μέσα για δουλειά.

Αν κρίνουμε και από τις φωτογραφίες του γραφείο Τύπου της Ομόνοιας αλλά και από τα όσα πληροφορούμαστε, το κλίμα στο «Ηλίας Πούλλος» είναι εξαιρετικό. Σ’ αυτό βοηθά και η αλλαγή σε όλους τους τομείς και κυρίως το οικονομικό, με τους ποδοσφαιριστές να πληρώνονται στην ώρα τους. Έχουν την υποστήριξη από επαγγελματίες και η προσοχή τους είναι επικεντρωμένη στο πως θα προπονηθούν σωστά. Δεν τους απασχολεί τίποτα άλλο.

Η Ομόνοια, λοιπόν, εκπέμπει υγεία σε όλους τους τομείς και ο Ολίβα με τη δική του προσέγγιση έχει δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες. Αυτό που αναμένει και ο ίδιος, είναι οι ποδοσφαιριστές σε κάθε αγώνα να παρουσιάζονται βελτιωμένοι, αποφασιστικοί και ουσιαστικοί, ώστε η ομάδα να παίρνει το ζητούμενο.

Autoremarketing

Bet on Alfa