ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ πρόταση που ίσως δημιουργήσει νέα δεδομένα

Η πρόταση που ίσως δημιουργήσει νέα δεδομένα

Χθες βράδυ, στην ανοιχτή συγκέντρωση της Θύρας 9, είχε λεχθεί ότι είναι κοντά στο να γίνει μια συμφωνία με την προαγορά εισιτηρίων από συγκεκριμένη εταιρεία, που θα επιφέρει κέρδος περίπου 1 εκατ. ευρώ.

Bet on Alfa

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο πως, ο Αντώνης Τζιωνής σε συνεργασία με εταιρεία που συνεργάζεται η Ομόνοια, είναι σε διαπραγματεύσεις με μεγάλη αμερικανική εταιρεία για επίτευξη οικονομικής συμφωνίας προς όφελος του σωματείου. Μάλιστα, γίνεται λόγος πως, οι επαφές γίνονται το τελευταίο τρίμηνο, πριν καν προκύψει το ενδιαφέρον από τον επενδυτή. Εάν προχωρήσει αυτή η συμφωνία, που θα προνοεί την προαγορά 2.000 εισιτηρίων σε κάθε εντός έδρας ματς της Ομόνοιας για τα επόμενα 3-4 χρόνια και παράλληλα την εκμετάλλευσης των προϊόντων της Green Boutique, θα επιφέρει στο σωματείο ένα σημαντικό ποσό. Θα λάβει και η εταιρεία που λειτουργεί ως μεσάζον αλλά και με την αποκοπή του φόρου θεάματος, θα μείνουν στο σωματείου περίπου 1 εκ. ευρώ. Ποσό που θα δαπανηθεί για τα κριτήρια Ιουνίου της ΟΥΕΦΑ.

Στην πρόταση της αμερικανικής εταιρείας περιλαμβάνεται επίσης και η δημιουργία ηλεκτρονικού νομίσματος (bit coin) με την ονομασία «Οmonoia Coin», με τους πράσινους να παίρνουν ποσοστό κάθε φορά που θα αυξάνεται η μετοχική αξία του bit coin. Η αμερικανική εταιρεία φαίνεται πως θέλει να «χρησιμοποιήσει» την Ομόνοια για να πλασάρει με αυτό τον τρόπο το bit coin στην κυπριακή αγορά.

Όλα είναι πιθανά και δεν αποκλείεται να προχωρήσει η Ομόνοια σε σύναψη συμφωνίας. Μια τέτοια εξέλιξη ίσως δημιουργήσει νέα δεδομένα ενόψει της εκλογικής Γενικής Συνέλευσης αφού ενδέχεται να καταρτιστεί συνδυασμός που θα στηρίξει αυτή την προσπάθεια, υπερθεματίζοντας ότι η Ομόνοια δεν θα πάει σε ξένα χέρια.

Autoremarketing

Bet on Alfa