ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ πρώτη κίνηση πρέπει να είναι στο ΛΑΟ…

Η πρώτη κίνηση πρέπει να είναι στο ΛΑΟ…

Ο Σταύρος Παπασταύρου, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, μετά την 29η Μαΐου θα αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας. Μετά την απόσυρση της πρότασης από τον Ρόη Πογιατζή, ο Παπασταύρου «παίζει» μόνος του και αφού η Καταστατική Συνέλευση αποφασίσει για αλλαγή στο Καταστατικό, τότε θα γίνει η πλέον αποφασιστική κίνηση για να υλοποιηθεί η πρόταση του Κύπριου επιχειρηματία.

Bet on Alfa

Το έδαφος είχε προετοιμαστεί εδώ και καιρό από τις ενέργειες που έγιναν από πλευράς του νυν Διοικητικού Συμβουλίου, με αποτέλεσμα να έχουν «τρέξει» και αρκετά ζητήματα που αφορούν στον προγραμματισμό της νέας περιόδου. Έγιναν κάποιες προσλήψεις και ήδη φαίνεται να έχουν ληφθεί αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον της ομάδας.

Από τις 30 του μήνα και αφού θα έχουμε νέα τάξη πραγμάτων στον σύλλογο, θα έχουμε επισήμως και τις πρώτες ενέργειες – κινήσεις από πλευράς του επενδυτή. Ευχή όλων είναι η Ομόνοια να βρει τον δρόμο της. Να μπορέσει επιτέλους να ανεβάσει το επίπεδό της και να επανέλθει ως πρωταγωνίστρια.

Η πρώτη κίνηση που επιβάλλεται να γίνει, εάν θέλει ο επενδυτής να κερδίσει τις εντυπώσεις, επιβάλλεται να είναι προς το ΛΑΟ. Τον κόσμο της ομάδας, ώστε ακόμη και οι αντίθετοι σε αυτή την εξέλιξη, να μπορέσουν να αποδεχθούν σε κάποιο βαθμό την απόφαση για παραχώρηση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε εταιρεία. Άλλωστε, οι διαφωνούντες δεν είναι με τον Παπασταύρου που τα έχουν αλλά με τους χειρισμούς που έγιναν από πλευράς Ομόνοιας.

Autoremarketing

Bet on Alfa