ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ σημερινή απόφαση της ΚΟΠ δείχνει τον δρόμο για...

Η σημερινή απόφαση της ΚΟΠ δείχνει τον δρόμο για τερματισμό κάθε συζήτησης για αύξηση των ομάδων

Aμεση αναστολή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας αποφάσισε σήμερα ομόφωνα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, η οποία παραπέμπει την απόφασή της προς επικύρωση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Bet on Alfa

Η Εκτελεστική Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρία εξέτασε εκτενώς το θέμα του επαναλαμβανόμενου φαινομένου αγώνων του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, που όπως προκύπτει από εκθέσεις που αποστέλλονται από την UEFA, ενδέχεται να υπήρξε προσυνεννόηση αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, μέχρι να αποφασιστεί η επανέναρξη του Πρωταθλήματος, η ΚΟΠ, σε συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της UEFA, θα προχωρήσει στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για αποτροπή παρόμοιων φαινομένων.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, στην επόμενη συνεδρία του θα προχωρήσει στη λήψη απόφασης για αλλαγές στη δομή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Μετά την σημερινή απόφαση που αναγκάστηκε να πάρει η  Εκτελεστική Επιτροπής της ΚΟΠ  επιβάλλεται  να δοθεί ένα τέλος στην όποια συζήτηση γίνεται  για αύξηση των ομάδων τα επόμενα χρόνια. Όσοι βάζουν στο τραπέζι τέτοιες προτάσεις το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θέλουν το καλό το Κυπριακού ποδοσφαίρου. 

Το θέατρο του παραλόγου που παρακολουθούμε φέτος στην β΄ κατηγορία το ζήσαμε στο πετσί μας τα προηγούμενα χρόνια και στην Α’. Και δεν θέλουμε με τίποτα να το ξαναζήσουμε!

Autoremarketing

Bet on Alfa