ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑΗ στήριξη των τμημάτων και οι ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί

Η στήριξη των τμημάτων και οι ισοσκελισμένοι προϋπολογισμοί

Μετά την συζήτηση που ξεκίνησε για τα οικονομικά του Σωματείου μας τις τελευταίες ημέρες ακούσαμε και διαβάσαμε πάρα πολλές απόψεις.

Bet on Alfa

Κάποιες από αυτές μας βρίσκουν σύμφωνους και κάποιες άλλες όχι.

Θεωρούμε ότι το κλειδί για να βγούμε από το αδιέξοδο που βρίσκεται το Σωματείο μας οικονομικά είναι δύσκολο να βρεθεί.

Τα έσοδα είναι περιορισμένα και το Δ. Σ πρέπει να αναλάβει δράση έτσι ώστε να τα αυξήσει. Δεν θέλουμε να αφήσουμε υπαινιγμούς εναντίον κανενός και δεν είναι αυτός ο σκοπός  μας.

Όμως όταν βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά στον οργανισμό που κλήθηκες να ηγηθείς και συνεχίζεις να κάνεις το ίδιο πράγμα τότε δύσκολα θα καταφέρεις να αλλάξεις την κατάσταση.

Η στήριξη στο Σωματείο και τα τμήματα του από τον κόσμο είναι ένα κομμάτι και συμφωνούμε ότι πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο . Όμως την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν τα μέλη του Δ.Σ.

Να αναπτύξουν δράση, να βρουν χορηγούς, να κάνουν ενέργειες που θα φέρουν τον κόσμο κοντά στο Σωματείο του. Όλα αυτά θα αυξήσουν τα έσοδα του Σωματείου

Και κάτι τελευταίο….Θεωρούμε ανεπίτρεπτο να γίνονται προϋπολογισμοι στα τμήματα που διαχειρίζεται το Σωματείο και να μην είναι τουλάχιστον ισοσκελισμένοι στο τέλος της χρονιάς.

Το να απλώνουμε τα χέρια μας εκεί που δεν μπορούμε να φτάσουμε και να επιβαρύνουμε το ήδη οικονομικά “άρρωστο” Σωματείομε επιπλέον χρέη θα είναι καταστροφικό και θα φέρει προβλήματα στο μέλλον, που μπορούν να οδηγήσουν σε καταστροφή

 

Autoremarketing

Bet on Alfa