ΑρχικήΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΗ σωστή διαχείριση του ηγέτη της

Η σωστή διαχείριση του ηγέτη της

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ/Sentragoal

Bet on Alfa

Από τη στιγμή που ποδοσφαιριστές, η απόδοση των οποίων αποτελεί βαρόμετρο για την Ομόνοια, δεν παρουσιάστηκαν στα γνωστά στάνταρ τους, ήταν φυσικό επακόλουθο η ομάδα της Λευκωσίας να υστερήσει και να κλοτσήσει την ευκαιρία της.

Ο Νούνο Ασίς, ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής των πρασίνων, δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να κάνει αισθητή την παρουσία του και στο 59ο λεπτό παραχώρησε τη θέση του στον Ράμος.

Ο Πορτογάλος φάνηκε κουρασμένος, αφού αν και δεν ήταν στο αρχικό σχήμα στον επαναληπτικό του κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, λόγω του τραυματισμού του Γκαρθία κλήθηκε και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 40ό λεπτό.

Η διαχείριση του Ασίς, λόγω της ηλικίας του (βαδίζει για τα 38), είναι σημαντική και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να βγάζει δύο ματς σε διάστημα τριών ημερών. Από τα πόδια του περνά σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι της Ομόνοιας και όταν δεν είναι στα καλά του, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και μια καλά οργανωμένη μεσοαμυντικά ομάδα όπως ήταν η ΑΕΚ το Σάββατο, είναι λογικό να επηρεάζει την εικόνα των πρασίνων. Και ο Λεάντρο φάνηκε επηρεασμένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Βραζιλιάνος έκανε ίσως το χειρότερο του παιχνίδι από τότε που επανεμφανίστηκε, στις αρχές Ιανουαρίου. Παράλληλα, ο Φυλακτού είχε ταλαιπωρηθεί για κάποιες μέρες από τραυματισμό και δεν ήταν απόλυτα έτοιμος.

Η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού είναι αναγκαία και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε ο Ασίς (αφού δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση), ώστε να δείξει φρεσκάδα στη συνέχεια.

Autoremarketing

Bet on Alfa