ΑρχικήDaily NewsΗ υπομονή εξαντλείται, όλα πιθανά

Η υπομονή εξαντλείται, όλα πιθανά


Το απόγευμα η ολομέλεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομόνοιας έχει την εβδομαδιαία του τακτική συνεδρία. Για άλλη μια φορά, δυστυχώς, το βασικό αντικείμενο συζήτησης θα είναι η εμφάνιση της ομάδας. Αυτό έγινε συνήθεια τις τελευταίες βδομάδες.

Bet on Alfa

Γι’ αυτό δεν ευθύνεται κανείς άλλος από την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές. Οι εμφανίσεις της ομάδας συνεχίζουν να είναι απογοητευτικές, κι ας έχει πάρει τη νίκη στα τελευταία δυο ματς. Η ομάδα δεν πείθει με τίποτα, ενώ οι υποσχέσεις για βελτίωση παραμένουν ανεκπλήρωτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που διαρρέουν από μέλη του Δ.Σ. τα οποία δεν είναι υπέρ της στήριξης Τζον Κάρβερ, θα τεθεί εκ νέου θέμα προπονητή. Μάλιστα, αυτή τη φορά είναι ορατό το ενδεχόμενο να υπάρχει πλειοψηφία υπέρ της απομάκρυνσης του Άγγλου τεχνικού. Γι’ αυτό όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Οι δικαιολογίες που προτάσσει ο Νίκος Νταμπίζας αλλά και ο Κάρβερ, δεν πείθουν αρκετά μέλη. Βλέπουν την ομάδα να μην μπορεί να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε αντιπάλους που θα έπρεπε να τους επιβληθεί. Και τι θα γίνει όταν θα αρχίσουν τα ντέρμπι; Είναι ένα ερώτημα που απασχολεί και συνάμα προκαλεί ανησυχία, φόβο για το αύριο.

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, λοιπόν, αναμένεται η σημερινή συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου, όποιες κι αν είναι οι αποφάσεις που θα λάβει. Ο Νταμπίζας θα στηρίξει και πάλι τον Κάρβερ ή θα αλλάξει στάση. Γιατί η υπομονή του κόσμου εξαντλείται και στο τέλος τα πυρά θα στραφούν αποκλειστικά στον τεχνικό διευθυντή αφού η επιλογή του προπονητή είναι δική του. 

Autoremarketing

Bet on Alfa