ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΘέλει χρόνο μεν, επιβάλλεται να κερδίζει δε

Θέλει χρόνο μεν, επιβάλλεται να κερδίζει δε

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, για το δυνατό αυριανό φιλικό με τον Παναθηναϊκό, ανέφερε πως του αρέσουν τα δυνατά παιχνίδια αφού είναι από τους αγώνες που πρέπει να έχει η ομάδα σωστή νοοτροπία, «να είμαστε συγκεντρωμένοι και το πιο σημαντικό είναι να προσπαθήσουμε να δώσουν ότι καλύτερο έχουμε». Αναφέρθηκε και στο τελευταίο φιλικό στην Πολωνία, με τον Πανιώνιο: «Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι που δώσαμε με τον Πανιώνιο, με την Ομόνοια να βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο και σε κάποιες στιγμές του αγώνα σε καλύτερο επίπεδο από την αντίπαλο ομάδα».

Bet on Alfa

Και ακολούθως τόνισε: «Η νοοτροπία μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, αλλά τώρα το πιο σημαντικό είναι να δουλέψουμε στο σύστημα και στον τρόπο παιχνιδιού μας, να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον. Την Κυριακή θα αναμετρηθούμε μια πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Όσον αφορά στον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας με την έναρξη του πρωταθλήματος, η άποψή του είναι η εξής: «Στον πρώτο αγώνα θα πρέπει να κερδίσουμε. Δεν ξέρω εάν η ομάδα θα είναι έτοιμη ή όχι, αλλά πρέπει να κερδίσουμε. Δουλεύουμε πάνω σε αυτή την νοοτροπία. Το ξέρω ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο, δεν είναι εύκολο να πούμε ότι χρειαζόμαστε ακόμα ένα, δύο μήνες ή μια βδομάδα. Αυτό δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο».

Και πρόσθεσε: «Χρειάζεται να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό γιατί οι οπαδοί μας πρέπει να είναι χαρούμενοι και θα είναι χαρούμενοι μόνο αν κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος μας τώρα, στον πρώτο αγώνα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να κερδίσουμε».

Autoremarketing

Bet on Alfa