ΑρχικήΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑΘα διεκδικήσει την 3η θέση η Ομόνοια

Θα διεκδικήσει την 3η θέση η Ομόνοια

Την ήττα με 6-0 από την Barcelona FA δέχτηκε χθες βράδυ η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της ΟΜΟNOIAΣ, στον ημιτελικό του Final FourΚυπέλλου.

Bet on Alfa

Η ομάδα του Μάριου Μαυραδά είχε δύσκολο έργο απέναντι στην πρωταθλήτρια, πάλεψε τον αγώνα όμως δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση και έτσι δεν θα είναι σε θέση να διεκδικήσει το τρόπαιο στον τελικό της Κυριακής.

Στον χθεσινό αγώνα αγωνίστηκαν οι ακόλουθες ποδοσφαιρίστριες: Α. Τουμάζου, I. Taneva (80′ Σ. Σαββίδου), Χ. Χαραλάμπους, Χ. Κλεάνθους, Α. Παναγή, Γ. Ρήγα, Σ. Παπαδοπούλου, Φ. Ανδρονίκου, Π. Ιωάννου (Χ. Γιαγκουλλή), Ε. Ευθυβούλου (69΄ Α. Κυριάκου), Μ. Τουμάζου.

Οι πράσινες θέλησαν να αιφνιδιάσουν την αντίπαλό τους στην αρχή και έφτασαν κοντά να το πετύχουν, καθώς είχαν δοκάρι στο 14’ μετά από εκτέλεση φάουλ της Αναστασίας Παναγή.

Η πορεία του «τριφυλλιού» στην διοργάνωση δεν σταματά με την χθεσινή ήττα καθώς θα συμμετάσχει στον μικρό τελικό. Εκεί θα βρει απέναντί της το ΘΟΪ Λακατάμιας, που έχασε στον άλλο ημιτελικό από την Apollon Ladies. Ο μικρός τελικός θα διεξαχθεί αύριο, στις 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας.

Autoremarketing

Bet on Alfa