ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΘα μπούν και οι άλλοι στην ομάδα σιγά -...

Θα μπούν και οι άλλοι στην ομάδα σιγά – σιγά

Όπως είναι λογικό σε κάθε πρεμιέρα το πιο σημαντικό πράγμα είναι να καταφέρεις να μπείς με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα έτσι ώστε να αποκτήσεις την απαραίτητη ψυχολογία για την συνέχεια. Αυτό είχε στο μυαλό του και ο Χένινγκ Μπέργκ το περασμένο Σάββατο απέναντι στην Δόξα.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε ακριβώς όσα έπρεπε για να φύγει με το πολύτιμο διπλό από το Μακάρειο Στάδιο και τα κατάφερε.

Ο Νορβηγός προπονητής εμπιστεύθηκε τους πιο έτοιμους κατα την κρίση του ποδοσφαιριστές και το πρώτο δείγμα γραφής έκλεισε με θετικό πρόσιμο.

Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν ακόμα πολλοί ποδοσφαιριστές να μπουν στην ομάδα και να δώσουν και αυτοί το κάτι παραπάνω. Χριστοφή, Εζρά (αγωνίστηκε για ένα τέταρτο ), Βίτορ Γκόμεθ, Τζιωνής, Κατελάρης (ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού), Μαυρίας, Μανρίκε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρεί  λύσεις  στα επόμενα παιχνίδια και από τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές που αναφέραμε εκεί και όπου χρειάζεται κατα την κρίση του Μπέργκ.Η αξία τους είναι δεδομένη και φτάνει να την βγάλουν και στο γήπεδο. Όπως είναι λογικό λοιπόν, για να εξάγουμε ακριβή συμπεράσματα για την φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αγωνιζόμενους όλους τους ποδοσφαιριστές. Λίγη υπομονή ακόμα!

Autoremarketing

Bet on Alfa