ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΘετική πρόβα για 45 λεπτά

Θετική πρόβα για 45 λεπτά

Μια βδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας, η Ομόνοια απέναντι στον Ερμή άρεσε για 45 λεπτά. Η πρόβα ήταν θετική στο πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα του Ολίβα να κάνει την ανατροπή και να διατηρεί τη νίκη με 2-1 έως το τέλος του αγώνα.

Bet on Alfa

Το «τριφύλλι» παρουσιάστηκε βελτιωμένο σε σχέση με προηγούμενα φιλικά ματς, σε τομείς που παρουσίασε πρόβλημα. Δηλαδή, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και στην δημιουργία φάσεων. Πέτυχε δυο γκολ, ενώ είχε σημαντικές ευκαιρίες για περισσότερα. Είναι ξεκάθαρο πως, ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας και αυτό που χρειάζεται από όλους είναι υπομονή.

Ο Ολίβα επέλεξε χθες να παρουσιάσει την ομάδα του σε σχηματισμό 4-4-2, κάτι που προτίθεται να κάνει στην πρεμιέρα με την Αλκή. Θέλει με αυτό τον τρόπο να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στην άμυνα του αντιπάλου, θέλοντας να «καθαρίσει» όσο πιο νωρίς γίνεται το ματς.
Άφησε τον Κούσουλο στον πάγκο, επέλεξε τον Τζαϊλσον στον δεξί άκρο της άμυνας, ενώ επανήλθε ο Ντάρμπισαϊρ στην επίθεση έχοντας παρτενέρ του τον Ραμίρες και έμεινε στον πάγκο ο Αντόνια. Αυτά σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό με την Νέα Σαλαμίνα.
Με την ετοιμότητα κάποιων παικτών που ακόμη είναι εκτός, όπως οι Μότα και Αλμπίν, σε συνδυασμό με την πρόσφατη προσθήκη, αυτή του Γκόμεθ που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο χθες, η Ομόνοια αναμένεται να παρουσιαστεί ακόμη πιο δυνατή.

Autoremarketing

Bet on Alfa