ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΘετικό και το δεύτερο δείγμα

Θετικό και το δεύτερο δείγμα

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες πραγματοποιώντας μια μεστή εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΛ, στο 2ο φιλικό επί Κυπριακού εδάφους, κατάφερε να φύγει από το Τσίρειο στάδιο νικήτρια με 0-2.

Bet on Alfa

Αν προσπαθήσει κάποιος να αναλύσει το χθεσινό φιλικό σίγουρα τα συμπεράσματα τα οποία θα εξάγει είναι περισσότερο θετικά παρά αρνητικά. Σε μια περίοδο όπου είναι φυσικό τα πόδια των ποδοσφαιριστών να είναι βαρετά, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις ειδικά από το 20 λεπτό του αγώνα και μετά και να σκοράρει δύο φορές.

Βέβαια και η ΑΕΛ έφτιαξε τις δικές της ευκαιρίες όμως βρήκε απέναντι της έναν εξαιρετικό Ουζόχο ο οποίος κράτησε το μηδέν.

Από εκεί και πέρα είδαμε την ΟΜΟΝΟΙΑ να κάνει πράγματα στο γήπεδο τα οποία είναι ξεκάθαρο πως είναι δουλεμένα στην προπόνηση. Αυτοματισμοί, γρήγορο παιχνίδι από τα άκρα, και αμυντική λειτουργία η οποία ξεκινά από την επίθεση.

Ισχύουν τα ίδια με το φιλικό απέναντι στην Ανόρθωση του περασμένου Σαββάτου, ότι δηλαδή είναι πολύ νωρίς για να εξάγουμε συμπεράσματα ασφαλή, όμως σε γενικές γραμμές το δείγμα ήταν και πάλι θετικό.

Από τα νέα αποκτήματα ξεκίνησε βασικός ο Λέζιακς ο οποίος όπως γράψαμε και χθες φαίνεται να είναι ένα αριστερό μπακ με τα όλα του, ενώ πήρε ένα δεκάλεπτο και ο Μικού, ο οποίος με την πρώτη του επαφή σκόραρε ένα γκολ ποίημα από τα 30 μέτρα.

Τέλος είναι ξεκάθαρο πως παρά το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει και σήμερα ακόμα ένα φιλικό με τη Νέα Σαλαμίνα, ο Χένινγκ Μπέργκ έδειξε και χθες τις προθέσεις του για την πρώτη εντεκάδα της χρονιάς απέναντι στην Δόξα το ερχόμενο Σάββατο.

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Ουζόχο. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο αγωνίστηκαν οι Λάνγκ και Λούφτνερ και δεξιά στην άμυνα ο Περέϊρα. Και οι τέσσερις αναμένεται να ξεκινήσουν ως βασικοί στην 1η αγωνιστική.

Από εκεί και πέρα αριστερά ξεκίνησε ο Λέζιακς και στην θέση του πέρασε ο Μανρίκε στα τελευταία στάδια του αγώνα. Αυτή είναι μια από τις θέσεις που παίζεται  για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, αφού η συμμετοχή του Τσέχου θα κριθεί από το επίπεδο ετοιμότητας του.

Στο κέντρο αγωνίστηκαν οι κούσουλος, Τζόρντι και Τιάγκο η οποία μάλλον θα είναι και η τριάδα που θα κληθεί να πάρει τα ηνία απέναντι στην Δόξα. Βέβαια υπάρχουν και οι Βίτορ και Ορτέγκα γι’ αυτές τις θέσεις όμως ίσως προτιμηθούν ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν τα Κυπριακά δεδομένα για ένα τέτοιο παιχνίδι.

Ο Εζρά πρέπει να θεωρείται βέβαιος για αριστερά (έπαιξε και χθες βασικός), ενώ για δεξιά θα παιχτεί ανάμεσα σε Μποτέακ και Χριστοφή. Ο Γάλλος αγωνίστηκε χθες ενώ ο Χριστοφή αναμένεται να αγωνιστεί σήμερα.

Όσον αφορά τον επιθετικό χθες ο κύριος Μπεργκ προτίμησε τον Ορτέγκα, όμως αν είναι διαθέσιμος ο Ντάρμπϊσάϊαρ πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα πάρει φανέλα βασικού.

Autoremarketing

Bet on Alfa