ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝΘΥΡΑ 9:"Ένα παραιτημένο συμβούλιο δεν μπορεί να πάρει απόφαση...

ΘΥΡΑ 9:”Ένα παραιτημένο συμβούλιο δεν μπορεί να πάρει απόφαση για το μέλλον της ομάδας.”

 

Ανακοίνωση εξέδωσε το οργανωμένο σύνολο του Σωματείου μας.

Bet on Alfa

Αναλυτικα

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Όσον αφορά το θέμα Πέτεφ:

1. Γουστάρουμε που λύσσαξαν οι διάφοροι δημοσιογράφοι που έχασαν τους ρουφιάνους τους από τα αποδυτήρια. Μεγάλο το κύκλωμα και πρέπει να σπάσει.

2. Ένα παραιτημένο συμβούλιο δεν μπορεί να πάρει απόφαση για το μέλλον της ομάδας. Το επόμενο συμβούλιο ας κρίνει τον προπονητή και ας αποφασίσει με ποδοσφαιρικά κριτήρια για το μέλλον του. Εκεί δεν μας πέφτει λόγος.

3. Το γράψαμε σε προηγούμενη ανακοίνωση αν χρειαστεί θα γράψουμε τα πάντα για το Πούλλος και κάποιοι θα τρέχουν να κρυφτούν. Ο μόνος λόγος που δεν το κάνουμε είναι για να μην πληγώσουμε το ήδη πληγωμένο σώμα της ομάδας μας και να δώσουμε περισσότερη τροφή στα κοράκια τους δημοσιογράφους.

4. Δεν μας ενδιαφέρει κανένας προπονητής και κανένα συμβούλιο μας ενδιαφέρει μόνο η ΟΜΟΝΟΙΑ για αυτό και όταν βλέπουμε να προετοιμάζεται το έδαφος για αποφάσεις που παίρνονται στην βάση μιας κόντρας και όχι του καλού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν μπορούμε να μένουνε σιωπηλοί. Επαναλαμβάνουμε ότι αν οποιαδήποτε απόφαση παιρνόταν με ποδοσφαιρικά κριτήρια δεν θα μας έπεφτε λόγος.

Κλείνοντας καλούμε τα μέλη να πληρώσουν τις συνδρομές τους και στις 15 Απριλίου να έχουμε την πιο μαζική εκλογική συνέλευση.

Autoremarketing

Bet on Alfa