ΑρχικήΗ ΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝΘΥΡΑ 9:"Θα επανέλθουμε με στοιχεία και αριθμούς όταν δούμε...

ΘΥΡΑ 9:”Θα επανέλθουμε με στοιχεία και αριθμούς όταν δούμε όλες τις προτάσεις”

Ανακοίνωση εξέδωσε το οργανωμένο σύνολο του Σωματείου μας.

Bet on Alfa

Αναλυτικά:

Από εδώ και πέρα θα μιλάμε του κόσμου απλά και ξεκάθαρα όποιος θέλει καταλαβαίνει όποιος δεν θέλει δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.

1. Δεν θα σχολιάσουμε όσα έχουν διαρρεύσει από την πρόταση του επενδυτή μέχρι να δούμε την επίσημη πρόταση.

2. Η όλη διαδικασία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από το περιεχόμενο είναι απαράδεκτη. Χωρίς να δοθεί καμιά εξουσιοδότηση, κάποιοι διαπραγματεύονται για την ομάδα μας με τους δικούς τους όρους που κανέναν δεν έχουν ρωτήσει αν συμφωνεί.

3. Η μόνη σωστή διαδικασία θα ήταν η Συνέλευση να αποφασίσει αν πρέπει να διαπραγματευτούμε με τον οποιοδήποτε επενδυτή, η Συνέλευση να βάλει τους όρους και τις προϋποθέσεις της διαπραγμάτευσης, η Συνέλευση να βρει τις ασφαλιστικές δικλίδες που συμφωνούμε όλοι, και στο τέλος η Συνέλευση να ορίσει τους διαπραγματευτές.

4. Είναι ξεκάθαρο ότι με τον εκβιαστικό τρόπο που προσπαθούν να φέρουν ένα επενδυτή θα προσπαθήσουν να φέρουν την Συνέλευση προ τετελεσμένων, αναγκάζοντας τα μέλη να ψηφίσουν με το πιστόλι στο κρόταφο.

5. Το είπαν και τα στελέχη μας στην ραδιοφωνική συνέντευξη το ξαναγράφουμε και εδώ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ. Όσοι πλασάρουν τέτοια σενάρια είναι αυτοί που θέλουν να ξεπουλήσουν την ομάδα και καλά για να την σώσουν.

6. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ακόμα και σήμερα στα χειρότερα της συνεχίζει να έχει έσοδα εκατομμυρίων ευρώ, γι’ αυτό είναι γελοίο να βλέπουμε κόσμο που ενθουσιάζεται με διάφορα ποσά που ακούγονται που είναι κατά πολύ μικρότερα των εσόδων μας.

7. Η βιασύνη από κάποιους κύκλους να κλείσει η συγκεκριμένη συμφωνία άρων άρων είναι επειδή μέσω του 1.5 εκατομμυρίου που θα δώθει αρχικά θα καλύψουν τα εγκλήματα τους στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Σημείωση ότι αυτό το 1.5 εκατομμύριο το σωματείο θα πρέπει να το δώσει πίσω μέσα σε 18 μήνες πράγμα που δεν ξέρουμε πως θα πράξει όταν όλα τα έσοδα θα πηγαίνουν στον επενδυτή. Ας περιμένουμε όμως την επίσημη πρόταση.

8. Αυτά προς το παρών, θα επανέλθουμε με στοιχεία και αριθμούς όταν δούμε όλες τις προτάσεις και όπως έχουμε δηλώσει αν δεν συμφωνούμε με κάποια πρόταση θα παρουσιάσουμε την δική μας.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΟΝΟΙΑ

Υ.Γ – Απόψε η ώρα 18.30 ΟΛΟΙ στο Ελευθέρια να στηρίξουμε την Μπασκετική ΟΜΟΝΟΙΑ.

Autoremarketing

Bet on Alfa